Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.116 Makaleler 26 Çözümler 520 6 Temmuz 2020 #21 Silinen üye dedi: BIOS'ta 127 derece gösteriyor. Onun için dedim. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın.
Silinen üye dedi: BIOS'ta 127 derece gösteriyor. Onun için dedim. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın.
S suiti Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 529 Makaleler 1 6 Temmuz 2020 #22 Emir M. dedi: BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın. Genişletmek için tıkla... Anakart 118 derece, işlemci 127 derece. Emir M. dedi: BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bu sorun BIOS güncelledikten sonra oldu.
Emir M. dedi: BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın. Genişletmek için tıkla... Anakart 118 derece, işlemci 127 derece. Emir M. dedi: BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bu sorun BIOS güncelledikten sonra oldu.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.116 Makaleler 26 Çözümler 520 6 Temmuz 2020 #23 BIOS güncellemesi var ise yapın hocam. BIOS'da yazan değerler pek önemli değil zaten, programlar doğru gösteriyorsa pek önemi yok.
BIOS güncellemesi var ise yapın hocam. BIOS'da yazan değerler pek önemli değil zaten, programlar doğru gösteriyorsa pek önemi yok.
S suiti Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 529 Makaleler 1 6 Temmuz 2020 #24 Emir M. dedi: BIOS güncellemesi var ise yapın hocam. BIOS'da yazan değerler pek önemli değil zaten, programlar doğru gösteriyorsa pek önemi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol ettim de BIOS'ta BETA versiyon yazıyor. Bu yüzden olabilir mi?
Emir M. dedi: BIOS güncellemesi var ise yapın hocam. BIOS'da yazan değerler pek önemli değil zaten, programlar doğru gösteriyorsa pek önemi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kontrol ettim de BIOS'ta BETA versiyon yazıyor. Bu yüzden olabilir mi?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.116 Makaleler 26 Çözümler 520 6 Temmuz 2020 #25 Silinen üye dedi: Hocam kontrol ettim de BIOS'ta BETA versiyon yazıyor. Bu yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, Beta sonuçta. Onun üstüne full sürüm çıkmış mı diye bir bakın, yoksa sürüm düşürme yapabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Hocam kontrol ettim de BIOS'ta BETA versiyon yazıyor. Bu yüzden olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam, Beta sonuçta. Onun üstüne full sürüm çıkmış mı diye bir bakın, yoksa sürüm düşürme yapabilirsiniz.