- Makaleler
- 26
BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın.BIOS'ta 127 derece gösteriyor. Onun için dedim.
BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın.BIOS'ta 127 derece gösteriyor. Onun için dedim.
Anakart 118 derece, işlemci 127 derece.BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın.
Hocam yalnız bu sorun BIOS güncelledikten sonra oldu.BIOS'ta anakartı mı gösteriyor yoksa işlemciyi mi hocam? Ona bir daha bakın.
Hocam kontrol ettim de BIOS'ta BETA versiyon yazıyor. Bu yüzden olabilir mi?BIOS güncellemesi var ise yapın hocam. BIOS'da yazan değerler pek önemli değil zaten, programlar doğru gösteriyorsa pek önemi yok.
Olabilir hocam, Beta sonuçta. Onun üstüne full sürüm çıkmış mı diye bir bakın, yoksa sürüm düşürme yapabilirsiniz.Hocam kontrol ettim de BIOS'ta BETA versiyon yazıyor. Bu yüzden olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.