AIDA64 stabilite testi hakkında

TrueGamingg

Megapat
Daha fazla  
Aida 64 üzerinden stabilite testi yaptım 20 dk sonunda böyle rapor gösterdi tam olarak nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci fazla ısındığından dolayı test kendini kapatmış olabilir. İşlemcinin tepe seviye sıcaklığına bakın.

Trial olduğu için 20 dakika sürmüş olabilir. İşlemcin 73 derece civarında ısınmış.

İşlemci fazla ısındığından dolayı test kendini kapatmış olabilir. İşlemcinin tepe seviye sıcaklığına bakın.
Ben kendim kapattım sadece sıcaklıkları mı gösteriyor stabilite testi diyor onun için sordum.

Ben kendim kapattım sadece sıcaklıkları mı gösteriyor stabilite testi diyor onun için sordum.
Testin amacı sistem componentleriniz üzerine maksimum yük bindirirek stres testi yapmaktır. Yani sisteminizi zorlayarak ne kadar ısındığını ya da zorlamaya karşı hata verip vermediğini izlemek sorunları düzeltmek amaçlıdır. Yapmış olduğunuz 20 dakikalık testte işlemcinizin fazla ısındığı görülüyor termal macun değişimi ve toz temizliği gibi işlemler yapabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…