Aidat ay sonu ödenmez mi?

omerfz

Megapat
Selamlar. Henüz yerleşememiş olduğum ve kira sözleşmemin 1 Ağustos 2024 tarihinde başladığı siteden bugün bana aidat ücreti çıkardılar. Herhangi bir hizmet almamış olmama rağmen bugün başlayan kira sözleşmem ile birlikte aidatı da ödemem gerektiğini söylüyorlar. Böyle bir şey mümkün mü? Mantıken ilk aidatımı bu ayın sonunda ödemem gerekmez mi?

Selamlar. Henüz yerleşememiş olduğum ve kira sözleşmemin 1 Ağustos 2024 tarihinde başladığı siteden bugün bana aidat ücreti çıkardılar. Herhangi bir hizmet almamış olmama rağmen bugün başlayan kira sözleşmem ile birlikte aidatı da ödemem gerektiğini söylüyorlar. Böyle bir şey mümkün mü? Mantıken ilk aidatımı bu ayın sonunda ödemem gerekmez mi?

İstediğiniz zaman ödeyebilirsiniz yeter ki geciktirmeyin.

Almadığınız hizmetin ücretini ödemeniz gerektiğini mi söylüyorlar? Komikmiş.

Ağustos ayı başladığı için Ağustos ayının aidatını ödemeniz gerekiyor ay içerisinde ödeme yaparsanız bir sıkıntı yaşamazsınız. Ağustos ayı içerisinde hizmet alacağınız için hizmete karşılık bir para ödeyeceksiniz.

Henüz hizmet almadığım için ay başı ödemem mantıksız gelmişti. Ağustos ayı alacağım hizmet için ödeme yapmış olacağım sanırım. Teşekkürler yorumlarınız için.

Ağustos ayı alacağım hizmet için ödeme yapmış olacağım sanırım.
Öyleyse ay içinde ödeyin hocam. Ben temmuz ayı için ödeme istiyorlar sandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı