Rehber Aidata Alim 10 (ADT1061) Bootloader Kilidi Kaldırma, Root ve EBA Silme

"Warnıng: Lock flag ıs: Unlock, skıp verıfy" dedi, şu an ne yapacağımı bilmiyorum.
Android booting ekranında takılı kaldı.
Yeniden stock ROM falan mı yüklemem lazım yoksa Bootloader'ı tekrar mı kilitleyeyim?
Ne yapmam lazım .

Cihaz büyük ihtimalle soft brick oldu, neden anlamadım? Neyse orijinal Firmware yükledim ve tekrar normal bir şekilde açıldı. Ancak hangi aşamada hata yaptım anlamadım?

Son düzenleme:
Tabletteki bazı veriler sıfırlamaya engel olmuş olabilir bu yüzden tablet dosyalarla olan bağlantıyı kuramadığı için böylebi sorunla karşılaştınız. Şu an tablete erişebiliyorsanız devam edebilirsiniz ama tablet bir hata daha verirse devam etmeyin cihazın bozulma ihtimali var.

3'üncü klasörde 2 tane img var biri 32 MB biri 1 MB hangi img?

Ustalar selamlar kolay gelsin. Yapılan işlemleri harfiyen yerine getiriyorum fakat identifier login succesfully yazısı geldikten sonra tabletimde herhangi bir işlem olmuyor, siyah data erase ekranı gelmiyor. (Kilit açılmıyor yani) Bende belki açılmıştır diyerekten diğer kodu girdim ve önce kilidi açın uyarısı aldım. Bununla ilgili çözüm öneriniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Alim Aidata 1061 Sürüm : 10

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntırsı.PNG
    23,7 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran Alıntısı.PNG
    16,3 KB · Görüntüleme: 56

Hocam selam Bootloader kilit kaldıramıyorum

Identifier sign script, ver 0.10
signidentifier_unlockbootloader.sh: rm: command not found
doInit execute error

Şeklinde hata veriyor tüm formu okudum ama bir türlü halledemedim Ubuntu kullanımının detaylı anlatımını bulamadım bana yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…