Rehber Aidata Alim 10 (ADT1061) Bootloader Kilidi Kaldırma, Root ve EBA Silme

Eki Görüntüle 1576950
Hocam bu normal deği ya herşeyde bi hata
Aslında ilk attığınız resimde token onaylanmış. Neden hata verdi anlamadım. Bence en baştan tekrar deneyin adımları. Konudaki bütün sayfaları okuyun. Diğer arkadaşlar gelince de yardım edecektir. Benim vizelerim var kaçıyorum

peki kolay gelsin yardımın için sağol

Hocam lütfen bana da yardımcı olun

Son düzenleme:
Eğer istersen telefonuna OTG kablo ile bağlayıp Bugjaeger adlı uygulama ile açabilirsin.
Yapılacak adımlarsa şöyle (tahminen)
1-) Fastboot devices
2-) Fastboot OEM get_identifier_token.
3-) signidentifier_unlockbootloader. Sh xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx RSA4096_Vbmeta. Pem signature. Bin
4-) Fastboot flashing unlock_bootloader signature. Bin.

Sonuç olarak kodların buna benzemesi lazım çünkü uzun zamandır kullanmadım (GSİ ROM'lar hariç)

kanka yoruyorum kusura bakma biraz daha detaylı anlatır mısın

Tokeni veriyo ama 3. Kodu girince olmuyor error veriyor

Son düzenleme:
Bugjaeger ile denediyseniz Linux'a geçin zaten bugjaegerde bu kodların çalışmama ihtimali olduğunu söyledim.
Linux'ta ne yapılması gerektiğini yazmıştım bunun için 3.sayfada benim yazdığım uzun metne bak o zaman yaparsın orada yeterince detay var.

Linux'a geçersem PC de bayağı şey var onlar silinir mi ya da VirtualBox indirip ona kursam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux'a 20GB ayırsanız yeterli ona göre bir kurulum yapabilirsiniz. VirtualBox'ta yapamayabilirsiniz çünkü tableti bağladığınızda okumayacaktır USB ayarlarında tableti seçmeniz gerekecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…