T triatum Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 24 29 Ağustos 2021 #11 364809 dedi: Buradan sonra fastboot moduan girip "fastboot OEM unlock-GO" ya da "fastboot OEM unlock" komutu girin yoksa cihaz hala bl kilitli kalacaktır. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu kodları giriyorum ama kabul etmiyor malesef
364809 dedi: Buradan sonra fastboot moduan girip "fastboot OEM unlock-GO" ya da "fastboot OEM unlock" komutu girin yoksa cihaz hala bl kilitli kalacaktır. Genişletmek için tıkla... Merhaba bu kodları giriyorum ama kabul etmiyor malesef
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 29 Ağustos 2021 #12 triatum dedi: Merhaba bu kodları giriyorum ama kabul etmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman başka komutlar gerektiriyor. Bu kodlar genelde çoğu zihazı açıyor.
triatum dedi: Merhaba bu kodları giriyorum ama kabul etmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... O zaman başka komutlar gerektiriyor. Bu kodlar genelde çoğu zihazı açıyor.
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 29 Ağustos 2021 #13 triatum dedi: Merhaba bu kodları giriyorum ama kabul etmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Dostum bu işlemi nereden yapıyorsun?
triatum dedi: Merhaba bu kodları giriyorum ama kabul etmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Dostum bu işlemi nereden yapıyorsun?
T triatum Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 24 29 Ağustos 2021 #14 anonimkurt dedi: Dostum bu işlemi nereden yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Adb den yapıyorum siz nasıl acabildiniz ager açabilirsem root atabilirim
anonimkurt dedi: Dostum bu işlemi nereden yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Adb den yapıyorum siz nasıl acabildiniz ager açabilirsem root atabilirim
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 29 Ağustos 2021 #15 triatum dedi: ADB'den yapıyorum siz nasıl acabildiniz ager açabilirsem root atabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet yaptığın yer doğru ama kodlarda sıkıntı var sanırım. triatum dedi: ADB'den yapıyorum siz nasıl acabildiniz ager açabilirsem root atabilirim. Genişletmek için tıkla... Cihaz fastboot modunda mı?
triatum dedi: ADB'den yapıyorum siz nasıl acabildiniz ager açabilirsem root atabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet yaptığın yer doğru ama kodlarda sıkıntı var sanırım. triatum dedi: ADB'den yapıyorum siz nasıl acabildiniz ager açabilirsem root atabilirim. Genişletmek için tıkla... Cihaz fastboot modunda mı?
T triatum Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 24 29 Ağustos 2021 #16 anonimkurt dedi: Evet yaptığın yer doğru ama kodlarda sıkıntı var sanırım. Cihaz fastboot modunda mı? Genişletmek için tıkla... Evet fastboot modunda ama komutları kabul etmiyor anonimkurt dedi: Evet yaptığın yer doğru ama kodlarda sıkıntı var sanırım. Cihaz fastboot modunda mı? Genişletmek için tıkla... Twrp yükleme durumumuz varmı onuda baya bir araştırdım ama onuda yapamadım
anonimkurt dedi: Evet yaptığın yer doğru ama kodlarda sıkıntı var sanırım. Cihaz fastboot modunda mı? Genişletmek için tıkla... Evet fastboot modunda ama komutları kabul etmiyor anonimkurt dedi: Evet yaptığın yer doğru ama kodlarda sıkıntı var sanırım. Cihaz fastboot modunda mı? Genişletmek için tıkla... Twrp yükleme durumumuz varmı onuda baya bir araştırdım ama onuda yapamadım
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 29 Ağustos 2021 #17 triatum dedi: Evet fastboot modunda ama komutları kabul etmiyor. TWRP yükleme durumumuz var mı onu da bayağı bir araştırdım ama onu da yapamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten root atmak için ilk önce Custom recovery (TWRP vb.) Kurman gerekiyor. anonimkurt dedi: Dostum zaten root atmak için ilk önce Custom recovery (TWRP vb.) Kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Rootu telefondan yani TWRP'den atacaksın.
triatum dedi: Evet fastboot modunda ama komutları kabul etmiyor. TWRP yükleme durumumuz var mı onu da bayağı bir araştırdım ama onu da yapamadım. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten root atmak için ilk önce Custom recovery (TWRP vb.) Kurman gerekiyor. anonimkurt dedi: Dostum zaten root atmak için ilk önce Custom recovery (TWRP vb.) Kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Rootu telefondan yani TWRP'den atacaksın.
T triatum Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 24 29 Ağustos 2021 #18 anonimkurt dedi: Evet yaptığın yer doğru ama kodlarda sıkıntı var sanırım. Cihaz fastboot modunda mı? Genişletmek için tıkla... anonimkurt dedi: Dostum zaten root atmak için ilk önce Custom recovery (TWRP vb.) Kurman gerekiyor. Rootu telefondan yani TWRP'den atacaksın. Genişletmek için tıkla... Yardım edersen en azından şu bootloader kilidini açayım ona açabilirsem ileri gidebilirim anonimkurt dedi: Dostum zaten root atmak için ilk önce Custom recovery (TWRP vb.) Kurman gerekiyor. Rootu telefondan yani TWRP'den atacaksın. Genişletmek için tıkla...
anonimkurt dedi: Evet yaptığın yer doğru ama kodlarda sıkıntı var sanırım. Cihaz fastboot modunda mı? Genişletmek için tıkla... anonimkurt dedi: Dostum zaten root atmak için ilk önce Custom recovery (TWRP vb.) Kurman gerekiyor. Rootu telefondan yani TWRP'den atacaksın. Genişletmek için tıkla... Yardım edersen en azından şu bootloader kilidini açayım ona açabilirsem ileri gidebilirim anonimkurt dedi: Dostum zaten root atmak için ilk önce Custom recovery (TWRP vb.) Kurman gerekiyor. Rootu telefondan yani TWRP'den atacaksın. Genişletmek için tıkla...
A anonimkurt Decapat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 188 29 Ağustos 2021 #19 triatum dedi: Eki Görüntüle 1152592 Yardım edersen en azından şu Bootloader kilidini açayım ona açabilirsem ileri gidebilirim. Genişletmek için tıkla... Cihazı pek bilmiyorum ama geliştirici ayarlarından açılması lazım bl kilidinin. anonimkurt dedi: Cihazı pek bilmiyorum ama geliştirici ayarlarından açılması lazım bl kilidinin. Genişletmek için tıkla... Sen ADB'den TWRP kurmayı dene.
triatum dedi: Eki Görüntüle 1152592 Yardım edersen en azından şu Bootloader kilidini açayım ona açabilirsem ileri gidebilirim. Genişletmek için tıkla... Cihazı pek bilmiyorum ama geliştirici ayarlarından açılması lazım bl kilidinin. anonimkurt dedi: Cihazı pek bilmiyorum ama geliştirici ayarlarından açılması lazım bl kilidinin. Genişletmek için tıkla... Sen ADB'den TWRP kurmayı dene.
T triatum Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 24 29 Ağustos 2021 #20 anonimkurt dedi: Cihazı pek bilmiyorum ama geliştirici ayarlarından açılması lazım bl kilidinin. Sen ADB'den TWRP kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... O konuda bilginiz varsa yardımcı olma durumunuz varmı
anonimkurt dedi: Cihazı pek bilmiyorum ama geliştirici ayarlarından açılması lazım bl kilidinin. Sen ADB'den TWRP kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... O konuda bilginiz varsa yardımcı olma durumunuz varmı