Aidata Alim 10" tablette arama uygulaması yok

Çapkın Kont

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar MEB tablet dağıttı. Bana Aidata Alim 10"(adt1061) geldi. Tablete kendi hattımı taktım, yanında verdikleri hattı takmadım çünkü eğer onu takarsam benim neler yaptığımı görebilirler. O yüzden kendi Türk Telekom hattımı taktım. SMS atma uygulaması var, internete 4, 5G bağlanıyor ama arama yapma uygulaması yok. Rehber var ama tuşlama yapma yeri yok. Ben arama yapmak istiyorum, karşı kişi beni arıyor. Onda çalıyor, görünüyor ama tablette onun aradığına dair bildirim yok. Bir aralar Turkcell VINN 3G USB modemlerde bir kilit vardı, sadece internet ve SMS yapabiliyordun ama arama yapamıyordun. Sonra bir uygulama ile o kilidi kırıp arama yapabiliyorduk. Sizce benim tablette o kilit mi var, yoksa eğer ben nasıl arama yapabilirim?

Tabletinde LTE desteği var bende de olduğu gibi sadece mobil veri ve SMS için kullanabilirsin arama yapabilmek için tabletine ROM atman gerekiyor teknik servislere gidip bu durumu halledebilirsin aynı durumu ben de çok yaşadım Tab S6 Lite ile henüz yeni bir tablet olduğu için ROM dosyası yok ama yüksek ihtimalle senin tabletinde vardır.

Tableti güncelledin mi? Google Play Store vesairenin, Google servislerinin güncelleme ile geldiğini bir yerde okumuştum.

Tabletler telefon olmadığı için arama özelliği çalışmayabilir. Bu normal diye düşünüyorum.

Ek olarak tablette hazırda MDM varsa sen o MEB hattını kullanmasan bile görürler, abuk subuk şeyler yapmamaya dikkat edin. Amacı dışında kullanmayın.

Arkadaşlar MEB tablet dağıttı. Bana Aidata Alim 10"(adt1061) geldi. Tablete kendi hattımı taktım, yanında verdikleri hattı takmadım çünkü eğer onu takarsam benim neler yaptığımı görebilirler. O yüzden kendi Türk Telekom hattımı taktım. SMS atma uygulaması var, internete 4, 5G bağlanıyor ama arama yapma uygulaması yok. Rehber var ama tuşlama yapma yeri yok. Ben arama yapmak istiyorum, karşı kişi beni arıyor. Onda çalıyor, görünüyor ama tablette onun aradığına dair bildirim yok. Bir aralar Turkcell VINN 3G USB modemlerde bir kilit vardı, sadece internet ve SMS yapabiliyordun ama arama yapamıyordun. Sonra bir uygulama ile o kilidi kırıp arama yapabiliyorduk. Sizce benim tablette o kilit mi var, yoksa eğer ben nasıl arama yapabilirim?
apk olarak Google aramaları kurmayı dene,olmazsa huawei arama,xioami arama vb. tim uygulamaların apk sini dene olmazsa,rom gerekir,bu arada MEB verdi ama nasıl kontrol ediliyor mu bilmiyorum,bendeki MEBin öğretmenlere verdiği(birkaç sene once) etab 5 e rom attım sürüm Android 4 teydi eba bile acilmiyordu,birşey olmadı ama sende olabilir sonuçta yeni vermişler.Dikkatli ol.

APK olarak Google aramaları kurmayı dene, olmazsa Huawei arama, xioami arama vb. tim uygulamaların APK'sini dene olmazsa, ROM gerekir, bu arada MEB verdi ama nasıl kontrol ediliyor mu bilmiyorum, bendeki MEB'in öğretmenlere verdiği(birkaç sene once) eTab 5'e ROM attım sürüm Android 4 teydi EBA bile acilmiyordu, bir şey olmadı ama sende olabilir sonuçta yeni vermişler. Dikkatli ol.

Tableti güncelledin mi? Google Play Store vesairenin, Google servislerinin güncelleme ile geldiğini bir yerde okumuştum.

Tabletler telefon olmadığı için arama özelliği çalışmayabilir. Bu normal diye düşünüyorum.

Ek olarak tablette hazırda mdm varsa sen o MEB hattını kullanmasan bile görürler, abuk subuk şeyler yapmamaya dikkat edin. Amacı dışında kullanmayın.

Tablet güncel, her şeyini yaptım şimdi Xiaomi Huawei'nin dialpadlarını deneyeceğim. Bu arada PC'den ADB ile uygulamarına baktığımda kendi arama yapma uygulaması var ama galiba gizlemişler, şu an o kendi uygulamasını gün yüzüne çıkartmaya çalışıyorum.

He bu arada bakanlık sana o amaçlamı verdi git ders çalış diyen biri olmuş, telefonum olmadığı için hattımı tablete taktım ve LGS'den 483 aldım zaten yorumu silinmiş.

Arkadaşlar MEB tablet dağıttı. Bana aidata alim 10"(adt1061) geldi. Tablete kendi hattımı taktım, yanında verdikleri hattı takmadım çünkü eğer onu takarsam benim neler yaptığımı görebilirler. O yüzden kendi Türk Telekom hattımı taktım. SMS atma uygulaması var, internete 4, 5G bağlanıyor ama arama yapma uygulaması yok. Rehber var ama tuşlama yapma yeri yok. Ben arama yapmak istiyorum, karşı kişi beni arıyor. Onda çalıyor, görünüyor ama tablette onun aradığına dair bildirim yok. Bir aralar Turkcell VINN 3G USB modemlerde bir kilit vardı, sadece internet ve SMS yapabiliyordun ama arama yapamıyordun. Sonra bir uygulama ile o kilidi kırıp arama yapabiliyorduk. Sizce benim tablette o kilit mi var, yoksa eğer ben nasıl arama yapabilirim?

Bende de öyle vallahi sen tabletini güncelledinmi eğer güncellediysen Play Store'den WhatsApp messenger i indir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı