Xpg pylon 650w 80+ almaya karar verdim sizce iyi mi @Tavasapi @FantastikTürk
Tavasapi arkadaşın önerdiği PSU'yu şiddetle tavsiye ediyorum. Bu fiyata bulabileceğiniz sayılı Gold sertifikalı PSU'lardan. Ben R5 5600 (OC) ve RX 6600 XT ile kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar.Şuna da bakabilirsiniz
Şuna da bakabilirsiniz
O PSU'yu kullanıyorum ben de. İkisi de B tier PSU. CX-F 300 TL daha ucuz ama 50W daha az. İleride yeni ekran kartı almayı ve PSU'yu satmadan kullanmayı düşünüyorsa yüksek Watt bakmak mantıklı ama 50 çok bir şey değiştirir mi emin değilim.Tavasapi arkadaşın önerdiği PSU'yu şiddetle tavsiye ediyorum. Bu fiyata bulabileceğiniz sayılı Gold sertifikalı PSU'lardan. Ben R5 5600 (OC) ve RX 6600 XT ile kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar.
O PSU C tier. CX-F ve Performance GD B tier.Xpg pylon 650w 80+ almaya karar verdim sizce iyi mi @Tavasapi @FantastikTürk
Peki teknobiyotik güvenilir miŞuna da bakabilirsiniz
Ben hiç alışveriş yapmadım ama sıkıntı yaşayan da görmedim. Bayağıdır piyasada olan bir bir firmaPeki teknobiyotik güvenilir mi
Hocam söylediğiniz modeli sipariş ettim büyük ihtimalle rx 6600 ile kullanırım ama bir ihtimal rx 6700xt alırsam yine rahat besler mi acaba?Ben hiç alışveriş yapmadım ama sıkıntı yaşayan da görmedim. Bayağıdır piyasada olan bir bir firma
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.