Evet, en fazla kullanım alanım oyunlar olacak.100 tuşlu yellow modeli ben kullanıyorum. Oyun için alıyorsanız rekabetçi bir performans sunar mı emin değilim açıkçası pek oyun oynamadığım için. 1 yılı devirmediği için dayanıklılık konusunda bir şey söyleyemem.
Ne için alacağınıza bağlı
Yellow switch klavye arıyorum. Bütçe 1000-1500 arası. A87'sini de gördüm. Aralarındaki fark nedir?
e-yooso z11 red switch kullandım bundan önce. Red switch olmasından mı bilmem daha iyi gibiydi. Bunu ben dongle ile kullanıyorum sanki yazı yazarken çoook hafif bir gecikme var yani yazı yazarken ve oyun oynarken sıkıntı yaşamam ama rekabetçi bir oyunda nasıl olur onu da bilmiyorum. Aşırı önerebilir miyim fikrim yok yani, klavyenin hz değeri falan cart curt şeyleri çok yüksek değil diye biliyorum.Evet, en fazla kullanım alanım oyunlar olacak.
Hocam ben A68 modelini kullanıyorum. En küçük modelinde ekstra olarak Bluetooth özelliği var. Onun haricinde aralarında boyut dışında fark yok. Pek rekabetçi oyunlarda denemedim o yüzden bu konu hakkında bir şey diyemem ama onun haricinde gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.
Bluetooth olması zorunlu değil oyun oynayacaksam kablosuyla kullanacağım zaten. Bu sebepten büyüğünü mü almalıyım? Büyüğü dediğiniz de a87 mi oluyor?e-yooso z11 red switch kullandım bundan önce. Red switch olmasından mı bilmem daha iyi gibiydi. Bunu ben dongle ile kullanıyorum sanki yazı yazarken çoook hafif bir gecikme var yani yazı yazarken ve oyun oynarken sıkıntı yaşamam ama rekabetçi bir oyunda nasıl olur onu da bilmiyorum. Aşırı önerebilir miyim fikrim yok yani, klavyenin hz değeri falan cart curt şeyleri çok yüksek değil diye biliyorum.
Bataryası ışıksız olması bakımından baya gidiyor ama onu söylemiş olayım
Bluetooth olması zorunlu değil oyun oynayacaksam kablosuyla kullanacağım zaten. Bu sebepten büyüğünü mü almalıyım? Büyüğü dediğiniz de A87 mi oluyor?
Evet red switchli önerdiğiniz klavyeyi biliyorum ama red switch almak pek istemiyorum, gürültülü olmaması ve tok olması daha önemli benim açımdan. Teşekkür ederim yine de.
Teşekkür ederim ilginiz için. Sanırım A87'yi alacağım küçük benim de gözüme garip gözüktü büyüğe alıştığım için.Elbette hocam. A68 en küçük olanı A100 ise en büyük olanı. A87 ise ikisinin ortası. Hangisini almanız konusunda ise hocam bu tamamen size bağlı. Mesela ben tam boyut klavyeden geçtim ve hâlâ alışmakta zorluk çekiyorum.
Teşekkür ederim ilginiz için. Sanırım A87'yi alacağım küçük benim de gözüme garip gözüktü büyüğe alıştığım için.
Çok teşekkürler.Şimdiden hayırlı olsun hocam. Güle güle iyi günlerde kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.