Aigo A87 alınır mı?

Bütçe
1250
Hayatımda gördüğüm en tatlı klavyelerden birisi. Yellow switch yazım hissiyatı ve sesi mükemmel. Rgb sevmiyorsanız Türkiye'de alınabilecek en iyi klavyelerden bence.

20241213_120208.jpg

Hocam biraz geç oldu ama klavyede bir sorun çıktımı deneyimin nasıl 1.300 TL'ye alınır mı?
Ben kullanıyorum aktif olarak, tüm tuşları gri ve siyah olarak ayarladım mükemmel oldu. Bir switch zaman zaman çift basmaya başlayınca değiştirdim sorun düzeldi. Hotswap olması çok büyük avantaj, netten istediğiniz gibi yedek switch alıp onarabiliyorsunuz. Bence fiyatını hak ediyor.

Hocam biraz geç oldu ama klavyede bir sorun çıktımı deneyimin nasıl 1.300 TL'ye alınır mı?
a87 yi iade edip a100 satın aldım. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ve şarjı da 2-3 hafta arası gidiyor kesinlikle öneririm. a87 ile a100 arasında boyut farkı yok sadece a100 ün tuşları birbirine daha yakın. Benim daha çok hoşuma gitti açıkçası.

A87'yi iade edip A100 satın aldım. Şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ve şarjı da 2-3 hafta arası gidiyor kesinlikle öneririm. A87 ile A100 arasında boyut farkı yok sadece A100'ün tuşları birbirine daha yakın. Benim daha çok hoşuma gitti açıkçası.

Uzaktan bağlantıyı nasıl yaptınız acaba ben A87 modelini aldım ama yapamadım yardımcı olursanız sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı