Çözüldü Aigo A87 NumLock fonksiyonu kullanılamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Qetartxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Aigo a87 klavyeyi yeni aldim. FN+F8 kombosu ile FN Lock acinca PrintScreen, PageUp, PageDown, Delete tuslarinin oldugu yerdeki konsolu numlock gibi sayi yazmak icin kullanabiliyorum. Ilk aldigimda da bunu denedim ve gercekten de o sekilde calisiyordu. Birkac gun sonra tekrardan bu sekilde numlock kismini kullanmak isteyince yapamadim. FN Lock aciyorum fakat o kisimdaki tuslar numlock tuslari gibi degil ok tuslari gibi calismaya basliyor ve sayi yazamiyorum. Konu hakkinda bilgisi olan ve yardimci olabilecek var mi acaba? Simdiden cok tesekkurler.

Gorselde ilgili kismi gosterdim.

Dosya Ekleri

• 51TsE7mvfyL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    51TsE7mvfyL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gayet de okudum hocam ama sorununuzun çözümü FN+NumLock veya FN+İnsert'e basın olmadıysa FN+ESC'ye basın o da olmadıysa Denetim Masası - erişim kolaylığı- klavye kolaylık merkeszi bölümüne gidip "Fare Tuşlarını Kullan" özelliğinin kapalı olduğundan emin olun.
Merhaba, aigo A87 klavyeyi yeni aldim. FN+F8 kombosu ile FN lock acinca printscreen, pageup, pagedown, delete tuslarinin oldugu yerdeki konsolu NumLock gibi sayi yazmak icin kullanabiliyorum. Ilk aldigimda da bunu denedim ve gercekten de o sekilde calisiyordu. Birkac gun sonra tekrardan bu sekilde NumLock kismini kullanmak isteyince yapamadim. FN lock aciyorum fakat o kisimdaki tuslar NumLock tuslari gibi degil ok tuslari gibi calismaya basliyor ve sayi yazamiyorum. Konu hakkinda bilgisi olan ve yardimci olabilecek var mi acaba? Simdiden cok teşekkürler.

Gorselde ilgili kısmı gosterdim.

FN tuşu takılı kalmış.

Gayet de okudum hocam ama sorununuzun çözümü FN+NumLock veya FN+İnsert'e basın olmadıysa FN+ESC'ye basın o da olmadıysa Denetim Masası - erişim kolaylığı- klavye kolaylık merkeszi bölümüne gidip "Fare Tuşlarını Kullan" özelliğinin kapalı olduğundan emin olun.

Çözüm
sagolun hocam FN+ESC yapinca duzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı