Aigo DarkFlash Knight Alınır mı?

Aylmfuha

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara/Kırıkkale
Daha fazla  
Merhaba. Sistemimi yenilemeye başladım, parça bakınırken şöyle bir kasa buldum. Bu kasa alınır mı? Çok güzel duruyor ve almamak için kendimi zor tutuyorum. Hava akımı vs. iyi midir? 7 adet fan takılıyormuş, İşlemci sıvı soğutması dışında kalan 5 fan hava akışı için yeterli midir? Kullanacağım sistem şu şekilde:
Ryzen 9 5900x (240mm Sıvı soğutma)
Zotac RTX 3090
B550/X570 Anakart

Bence ne olduğunu bilmediğiniz bir kasa yerine düzgün, bilindik bir kasa alın. Zaten RTX 3090 alabiliyorsanız bütçeniz de fazladır. Cougar Conquer'a bakmanızı öneririm, bunun çakmasını yapmışlar. Ayrıca daha sonra kısa devre veya ince sacdan dolayı eğilme bükülme falan olursa muhattap bulamayabilirsiniz.

Cougar Conquer'a baktım bu kasayı araştırırken. Fiyatı çok fazla maalesef :/ Evet 3090 alıyorum ama kasa için bütçemden kalan miktar 900-1000₺, o yüzden biraz koyar Cougar :D Sirkülasyon konusunda sorun yaratacağını düşünmüyorum çünkü yapı itibariyle her yerden hava giriş çıkışı oluyor kasanın. Yabancı forumlarda ise kasanın sağlam, kaliteli malzemelerden oluştuğu ve harika göründüğü yazıyor.

Cougar Conquer'a baktım bu kasayı araştırırken. Fiyatı çok fazla maalesef :/ evet 3090 alıyorum ama kasa için bütçemden kalan miktar 900-1000₺, o yüzden biraz koyar Cougar :D sirkülasyon konusunda sorun yaratacağını düşünmüyorum çünkü yapı itibarıyla her yerden hava giriş çıkışı oluyor kasanın. Yabancı forumlarda ise kasanın sağlam, kaliteli malzemelerden oluştuğu ve harika göründüğü yazıyor.

Kasanın hava akışı çok iyidir. Darkflashdan kat kat daha kalitelidir Cooler Master.

Kasanın hava akışı çok iyidir. Darkflashdan kat kat daha kalitelidir Cooler Master.
Biraz daha "cafcaflı" şey arıyorum. Eğer Cougar Conquer'ı alamazsam bu kasaya dönüp bakacağım, teşekkür ediyorum :'))

1617663606858.png

Öncelikle dış görünümü için tercih ettim
Gayet iyi bir kasa power supply ı özel modifiye kabloları ile kullandım güzel oldu.
Dış görünümü için uzay mekigi gibi yorumunu çok alıyorum.

Şimdik tozsal olarak demire takılan mıknatıslı toz engelleyiciler var gayet iyi çok küçük aralıklardan çok hafif toz geçmekte ben ön kapagı açık kullanıyorum temizliksel olarak çok dikkat ederim 20 günde 1 kere siliyorum normal bezle ve alkölü mendille özellikle ekran kartının üst kısmını tık tık alıyorum bu arada bu alköllü mendil çok kuru o yüzden asla zararı olmamakta sen ön cam kapalı kullanırsan 2 ayda bir temizlik iyi olur.

Kasa fan olarak fazla pahalı fan önermiyorum 1200 1400 rpm civarı yeterli adet sayısı fazla oldugu için sogutması gayet iyi fanın adet sayısı.

Arkasında 1 adet hdd yeri bulunmakta harici ssd koymak biraz zor olabilir m2 ssd öneririm.

Harici anlatcak bişiler vardır ama benim önerilerim bunlar benim için böyle bir kasa sahibi olmak hayaldi gerçek oldu özellikle bu tarz bir kasa istiyordum ama zamanında sadece cougar conquer vardı ve çok pahalıydı şimdik böyle kasalar az da olsa ucuzladı tercih edilirse sadece zevksel olarak edilmeli parasal miktarın çok ise.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı