Nasıl kontrol ettiğinizi daha iyi anlatabilirmisin. Direk Anakartın Auro girişine mi taktın?yeni led döşedim 4 pin çıkışlı
Nasıl kontrol ettiğinizi daha iyi anlatabilirmisin. Direk Anakartın Auro girişine mi taktın?yeni led döşedim 4 pin çıkışlı
Ürünün yorumlarında birkaç kişi kabloları ya da direk ledleri değiştirmiş bende kontrol için DR12 PRO aldım.Benim analartta RGB 4 pini var. Nasıl 3 pin argb pinine dönüştürdünüz? Anlatırsanız beni çok büyük bir dertten kurtarmış olursunuz
Onu bilemiyorum maalesef.Tamam hocam da rgb pin çıkışları 12v oluyor. Argb veya vdg çıkışları 5v. Bu sorun nasıl çözülecek?
Nasıl yaptığını detaylı anlatabilir misin acaba?Ürün elime ulaştı arkaşın dediği gibi 5v 3 pin ADD RGB mevcut
bir adet akasa rgb led vardı fazlalığını kestim ve ürünün içersine yerleştirdim 4 pin çıkışı aldım sisteme bağladım şuan Asus aura sync kullanabiliyorum yardımcı olmamı isterseniz detaylı bilgi ve görsel ekleyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.