Elektronik Aigo DF98 Numpadli Klavye ParolaPara ile 2150 TL

• Konuyu başlatan Yuiis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 3.719
Makaleler
1

ParolaPara Kampanyası nasıl kullanılır?
Bahsettiğim kampanya
Daha önce parolapara kullanmadıysanız ilk kullanıma özel 400 TL cashback veriyor. Yapmanız gereken parolapara uygulamasını yükleyip hesap oluşturmak. Tabi bunun için kimlik doğrulaması, yüz doğrulaması gibi şeyler yapmanız gerekiyor ve 18 yaş altındaysanız doğrulama yapamıyorsunuz diye biliyorum.
Kayıt olduktan sonra bir sanal kart oluşturun ve kartınızdaki parayı parolapara hesabınıza aktarın. Ödemeyi parolapara sanal kartı ile yaptıktan sonra cashback hesabınıza gelmiş olacaktır. Kendim dün hepsiburada sitesinde kullandım, bu yüzden n11 sitesinde de sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten kendilerine sorduğumda bizim kartımızla alışveriş yapabildiğiniz tüm sitelerde kampanya geçerlidir demişlerdi.

Klavye Hakkında
Klavyeye gelecek olursak bu fiyatta numpadli, gasket mount, üç modlu bağlantı, 4000 mah batarya ve RGB bir klavye bulmak gerçekten zor. O yüzden numpadli klavye isteyenler kaçırmasın derim. Aslında ürünün iki versiyonu var bir tanesi nonRGB yani ışıksız versiyon diğer de RGB olan versiyon. Satıcı zaten açıklama kısmına RGB olduğunu yazmış ama bazen bu bilgiler doğru olmayabiliyor. Satıcının kendi sitesnde canlı destek olduğu için sordum ve RGB olduğunu doğruladım. Ayrıca çok hızlı dönüş yapmalarını beğendim.

1743852770040.png
1743852789162.png

Tekrar klavyeye dönecek olursak klavyenin gerçek modeli Darkflash DF98 ve switchleri de darkflash yellow switch diye geçiyor. Markayı bulabildiğim kaynaklar kadar araştırdım. Aşırı kaliteli diyemem ama çok kötü bir switch gibi de durmuyor. En azından bu fiyat bandındaki outemu switchlerden iyi duruyor.
Gelelim klavyenin eksi kısmına. Herhangi bir driverını bulamadım klavyenin. Kendi sitesinde zaten yoktu. Canlı desteğe sordum onlar da olmadığını söyledi.
Driver olmasa da renk değiştirme, mod değiştirme gibi ayarlar klavyenin üstünden yapılabiliyor video ve incelemelerden gördüğüm kadarıyla.

Driver olmasa bile klavyenin fiyatı düşünüldüğünde bu kalite için gayet yeterli duruyor. Merak edenler için ses ve 1-2 inceleme videosu ekleyeceğim.

Klavyenin Sesi
İnceleme-1
İnceleme-2

Klavyenin kendi sitesi

Son düzenleme:
mobil de uygulama siyah ekran da.pc de şifremi yazdıktan sonra giriş ekranına atıyor
Valla hiç yaşamadım ama destek hatlarının numarası vardı, bir arayın isterseniz.

0850 307 00 72

Konudan biraz bağımsız olacak ama Vatan Bilgisayar'ın web sitesi için de geçerli mi bu ParolaPara olayı?
Bana sanal kartımız ile alışveriş yapabildiğiniz tüm sitelerde geçerli dediler.

1743872264763.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı