Elektronik Aigo DF98 Numpadli Klavye ParolaPara ile 2150 TL

• Konuyu başlatan Yuiis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 3.766
Hocam normalde onu driverdan uyku süresi olarak ayarlayabiliyorsunuz klavyelerde ama bu klavyede driver olmadığı için nasıl olur bilemedim. Ayrıca klavyenin kendisinde uyku süresi varsa bile zaten direkt bir tuşa bastığınızda çalışmaya devam eder. Yani uykuya modundan çıkarmak için 1 tuşa basınca gecikme olmadan çalışır diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam.

Edit: Klavyede uyku süresi varmış hocam çalıştığı zaman Numpad yanındaki ışık yanıyor, kapatmaya gerek yok anlayacağınız.

Son düzenleme:
Hocam Fun60 Pro yerine tercih edilir mi?

Olmaması için bir neden yok, sektör şartı yok kampanyada. Benim anlamadığım indirim başlıklarında neden Parolapara ile şu kadar, bu kadar diye yazılıyor. Her açılan konu başlığına yazılsın o zaman. Neticede her e-ticaret sitesinde geçerli kampanaya.

Hala geçerli mi yoksa bugün bitti mi?

Olmaması için bir neden yok, sektör şartı yok kampanyada. Benim anlamadığım indirim başlıklarında neden Parolapara ile şu kadar, bu kadar diye yazılıyor. Her açılan konu başlığına yazılsın o zaman. Neticede her e-ticaret sitesinde geçerli kampanaya.
Sağolun hocam

Sayılmıyormuş icinde bakıye yuklenebılen sıteler sayılmıyor alısverıs olması gerekıyormus.

Sayılmıyormuş icinde bakıye yuklenebılen sıteler sayılmıyor alısverıs olması gerekıyormus.

Öyle saçma şey mi olur? Ben kayıt açtığımda ödülü yüklemişlerdi ertesi gün. Siz parayı verip alışveriş yapmışsınız gerisi kimseyi ilgilendirmez. Kampanya ve sana yazdıkları mesajın ekran görüntüsüyle beraber tödeb e başvurabilirsin.

Öyle saçma şey mi olur? Ben kayıt açtığımda ödülü yüklemişlerdi ertesi gün. Siz parayı verip alışveriş yapmışsınız gerisi kimseyi ilgilendirmez. Kampanya ve sana yazdıkları mesajın ekran görüntüsüyle beraber tödeb e başvurabilirsin.
Aynen gereksiz aldığım ürünü zaten yine iade edip parayı alabilirim. Niye böyle bakiye yüklenen siteleri kabul etmiyorlar anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı