Aigo DR12 RGB FAN ve GPU Bracket inceleme

Bi video isteriz.

Ben baya beğendim renkleri çok güzel. Video ve fotoğraflarını atacağım yarın.

Ben baya beğendim renkleri çok güzel. Video ve fotoğraflarını atacağım yarın.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam, fanlarda AuraSync özelliği var mı? Ve bunları normal fan girişinden bağladığımız zaman çalışıyor mu? Ekstra bir şeye
ihtiyacımız var mı?

Asus ROG B450-f Strix
Olduğunu sanmıyorum çünkü hepsi ayrı kontrolcüye bağlanarak çalışıyor. Tekrar araştırıp baktım desteği gözükmüyor zaten. Ekstra bir şey derken zaten ihtiyacın olan her şey kutudan çıkıyor ekstraya ihtiyacın yok. Ama madem anakartın destekli biraz daha para biriktirip farklı modellere bakabilirsin. Bu fanların tek eksisi mystic light aura sync vs. eksikliği olabilir fiyatı çok uygun çünkü.

Tamamdır hocam sağolasın

Bu arada kaplama konusunda sosyalde falan, yetenekli ve bu işlerle ilgilenen bir tanıdığınız var mı? Kasamı kaplamayı düşünüyorum.

Tamamdır hocam sağolasın

Bu arada kaplama konusunda sosyalde falan, yetenekli ve bu işlerle ilgilenen bir tanıdığınız var mı? Kasamı kaplamayı düşünüyorum.
Aigo c serileri aura sync ile uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…