Aigo DR12 RGB FAN ve GPU Bracket inceleme

Autocad tarzı uygulamalarda çizimini yapıp sanayii varsa şehrinde oralarda kestirebilirsin. İnternette yapan çok kişi gördüm.

Autocad tarzı uygulamalarda çizimini yapıp sanayii varsa şehrinde oralarda kestirebilirsin. İnternette yapan çok kişi gördüm.

Hocam, Autocad'i zerre bilmiyorum desem. Birde bu arabaları kapladıkları karbon ile kaplamayı düşünüyorum. Videolarda gözüktüğü kadarıyla uygulaması kolay ve sağlam gözüküyor.

Hocam güzel inceleme olmuş elinize sağlık Bracket imal etme ihtimalim var, ve tahmini olarak 25-30 TL arasında satma şansım'da var, sizce bu işe girişmeli miyim?
Takarken aklımdan geçmedi değil, çok ekstra işçiliği yok maliyet yaratacağını sanmıyorum ve her türlü yurtiçi yurtdışı alıcı bulur. Prototip 50 tane üretip durumuna bakılabilir. Forumdan alan çok olur kanımca

Çok teşekkür ederim, madem onay alan bir ürün, bende araştırmaya başlıyorum tekrar teşekkürler.

Nzxtin fanları mı ?

Sent from my SM-A510F using Technopat mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…