Aigo DR12 RGB FAN ve GPU Bracket inceleme

rgb fan, rgb led şerit ve rgb sleve kablo düşünüyorum.Anakartım x470 gaming pro, msi lightning destekli ayrıca bu aigo fanlar soğutma konusunda başarılımı görüntüden mi ibaret. işlemcim 2700x stok soğutucuya sahip.Ne önerirsiniz teşekkürler. @FrontPage.

Kasamda hiç egsoz fan yoktu içeriye hava alan fan vardı ancak içerideki sıcak havayı atabilecek bi sistem yoktu kasada. Bu fanları takınca 7-8 derece net düşüş gördüm bunun %50 sebebi hiç egsoz fan olmamasıysa %50 side soğutmadaki başarısıdır diye düşünüyorum. Görüntü değil yani sadece.

Hocam bracket'in tam ölçülerini bulamadığım için bende sipariş verdim Elime ulaşmasına az kaldı, geldiği zaman ölçülerini ayarlayıp imal etmeye çalışacağım

Ürün tam 1 haftada elime ulaştı. Çin bayramı olduğundan geç kargoya verdiler özür niteliğinde kulaklık koymuşlar affedildiler Ekran kartı niye yok dicek olursanız kısa devre problemi yaşıyorum iade edicem. Üstüne para koyup GTX 1660 Ti almayı düşünüyorum.

Çok iyi duruyo ışıl ışıl Kasada aynı benimle hayırlı olsun ben memnunum iyi ki almışım o fiyata alınabilecek sanırım en iyi üründü bu.

Çok iyi duruyo ışıl ışıl Kasada aynı benimle hayırlı olsun ben memnunum iyi ki almışım o fiyata alınabilecek sanırım en iyi üründü bu.
Aynen öyle bu fiyata harika diyebilirim. Kasaya ayrı bir hava kattı. Bu arada P400'ün yanına cam yaptırttım demiştiniz bir konuda. Fotoğraf atma şansınız var mı?

Aynen öyle bu fiyata harika diyebilirim. Kasaya ayrı bir hava kattı. Bu arada P400'ün yanına cam yaptırttım demiştiniz bir konuda. Fotoğraf atma şansınız var mı?

p300 olan bi arkadaşa yaptık onu çokta şık oldu kendime yapmadım ama aklımda yapma fikri var şu an.

Hocam almış olduğunuz rgb fanlar msi yazılımı üzerinden kontrol edilebiliyor mu?
Hayır edilmiyor yalnış olmasın ama Auroa SYNC Asus anakartları destekliyor olabilir ama MSI desteklemiyor maalesef. Zaten ben de RGB jak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…