Aigo DR12 RGB FAN ve GPU Bracket inceleme

Hocam Aigo DR12 için bir sorum olacak. Şimdi kurulumu yaptık ve onlarca mod arasından sallıyorum 15. modu beğendik ve onu kullanmaya karar verdik. 15. modda bıraktıktan sonra bilgisayarı tamamen kapattık ve daha sonra yeniden açtık. Fanlar pc açılınca en son ayarladığımız o 15. modda mı başlıyor yoksa 1. modda mı? Bilgisayarı her açtığımda mod ayarı yapmak zorunda kalıyor muyum? Çünkü daha önce Aurora serisinden almıştım ve bilgisayarı her açtığımda mod tuşuna 26 kere basmam gerekiyordu sevdiğim moda almak için.

şu ekran kartı için olan braketin RGB modelinimi aldın? eğer öyleyse RGB modu nasıl ç.alışıyor anakartamı bağlıyorsun istediğin rengi ayarlayabiliyor musun?

Bir süre Trust GXT 770 Rgb fan seti kullandım. O da böyle uzaktan kumandalı ve kontrolcüsü olan, bir sürü modları mevcut bir set. Hangi modda bıraktıysam açılışta öyle devam ediyordu.

Dosya Ekleri

• IMG-20190418-WA0002.jpeg
    1,2 MB · Görüntüleme: 82
merhabalar
-Aigo DR12
-Aigo C5
-cool man
5 li set almak istiyorum kalite olarak aigo cool man den daha mı iyidir sessizlik olarak

Kasa olarak Thermaltek view 27 modelini aldım
cool man :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aigo C5 :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
eklenmiş halleri coolmanin aydınlatması daha az gibi sadece halka gibi aigo c5 ise daha yoğun ne dersiniz
ekstra dr12 ile pro versiyonu ile ne fark var acaba d12 , c5 den sonra çıkmış galiba bende d12 alacağım

Son düzenleme:
merhaba bende A3 modeli var asus aura programı ile nasıl çalıştırabilirim. anakart ve ekran kartımın rgbleriyle sekronize bir şekilde çalışıyor fakat kasa fanlarım aigo a3 ler 3 tane var bunları nasıl hepsi ile birbirne sekronize bir şek,ilde çalıştırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…