Aigo DR12 RGB FAN ve GPU Bracket inceleme

Yok fanın üstünden değil aslında fana bile bakmıyor ledler.
Sende p400 vardı tepe de fan ile ön panel arasında boşluk orada konumlandırdım ilk aldığımda
İşlemmci soğutucusuna bakacak şekilde ledler. Ona rağmen böyle yansıyor.

@FrontPage. dostum bir sürü indirim kuponlarım var onların birini aktif edince fiyat öyle oldu. Benim tek korkum gümrüğe takılması. O yüzden çekiniyorum sipariş vermeye. 3 tane 5 Dolar alt limitsiz kuponum var. Bunları harcamam lazım ne alacağımı şaşırdım inan. Var mı önerdiğin ıvır zıvır bir şeyler? İndirimlerden önce bir sürü liste yapmıştım, indirimler başladı hiçbirini alasım gelmedi. Bu arada arkadaşın yaptığı olay beyaz kasalarda dahada güzel görüntü oluşturuyor.

@matadoria Yok ya gümrüğe falan takılmıyor 50 dolar falan gümrük takılma olayı kafan rahat olsun 2 ay da 3 ayrı kargo aldım çinden rahat ol. 2 tane kumandasız led şerit 19 dolar şuan ben 125 liraya sadece fanları almıştım kafadan 19 dolar ucuz alacaksın. Sen bilirsin paran varsa al ama ben kesin alırdım çünkü fiyat diğer örneklerine göre gerçekten iyi fiyat. Başka ne alayım diyorsan RGB PSU sleeve veya tek renk sleeve alabilirsin. Ya da alt bölüme şundan alabilirsin. Ben kendim alacağım için sana öneriyorum. Benim kasada beyaz bu arada sadece tempersiz yan kapak.

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1SOdaKbGYBuNjy0Foq6AiBFXao.jpg
@Kaslan Kesinlikle muhteşem olmuş p400s de gerçekten iyi kasa.
Tahmini Teslimat Zamanı Şundan da alabilirsin GPU nun yan tarafına konuyor

@FrontPage. PSU kablolarım tam ama yinede değiştireceğim PSU Sleeve kablolarımı. Forumda cüzi bir miktardan satışa koymayı bile düşünüyorum bendekileri . Phanteks Sleeve set alacağım. Alide olan RGB PSU kabloları çok pahalı, normalleri de pahalı. Bu fanların performansı benimkilerin yarısı kadar. Sıcaklık değerlerinde fark eder mi diye düşünüyorum bir yandan da. Birde Kasamdaki RGB aydınlatma karmakarışık olacak bunları alırsam. Ama alırsam da ön paneldeki fanları sökmeden bunları takmayı düşünüyorum. Ön tarafa 6 fan yani. Kasayı sizin kasalar gibi bir kasa ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bir tane ürün buldum ekran kartını dikey takmaya yarıyor, öyle bir şey düşünüyorsan linkini vereyim ürünün bir bak. Fiyatı bayağı uygun şuan, ben 20TL'ye alabiliyorum.

Favorilere attım güzel gerçekten. Şu Msi peluşundan istiyordum aslında ama bulamadım Fanlarıda 2 hafta oldu alalı rgb almadığım için sonradan pişman oldum.
Uyguna yakalayınca, 2 Akasa Viper 14 cm ve 1 Arctic bionix 12 cm aldım total maliyeti 170 lira olmuştu cfm ve h2o değerlerine göre seçtim. @matadoria @FrontPage. Hemen hemen aynı düşünceyle devamlı kasalara modifikasyon düşünüyoruz. Şeytan beni de çok dürtüyor rgb almadığım her ürüne pişmanım

@matadoria Kupon falan mı biriktirdin nasıl her şeyi o kadar ucuza alabiliyorsun ki. Dik takmayı yarayan şeyi biliyoryum ama bana çok güvenli gelmiyor PCIe anakarta bağlamak daha sağlıklı kanımca. Phanteks sleeve set alıcam ben de. Ama sırayla

FAN ları konu başlığında yazdığım gibi egsoz olarak dışarı atmak için kullanırsan iş yapıyor. Sonuçta içerideki sıcak havayı atıyor yani.

@Kaslan Dostum bende fan takıntısı var, fanlı bir şey gördüğümde dayanamıyorum. Şuan kasamda ekran kartı fanlarını sayma, 9 tane fan takılı. Ben bu modifiye işiyle kafayı bozdum inan. Kasamda sıcaklık ölçer bile var düşün gerisini. Bu kasadan daha iyisini bulamam tam istediğim gibi her yerine fan takabiliyorum, modüler yapıda ama şeffaflığı az. Büyük ihtimalle yan paneli Plexi yaptıracağım. Şimdi M.2 SSD için soğutucu bakıyorum, bir tane sipariş vereceğim bir an önce. Senle Steam üzerinden daha önce sohbet etmiştik diye hatırlıyorum, bende eklisin çünkü. Bu arada aldığın fanlar çok güzel. Bende normal fanları RGB yapan aparat var 1 tane. Boşa çıkarsa sana ayarlamaya çalışırım.
@FrontPage. dostum inanır mısın 15 gündür deliler gibi çekiliş olsun oyun, görev aklına ne geldiyse uğraştım ama hiç bir beklentim yoktu. 2 gün önce bir sürü kupon yağdırmışlar. O dikey işini takma olayında bende arada kaldım, sırf onun için kasa değiştiririm yani.

Akasa Ak-ld05-50rd Vegas Manyetik Kırmızı Led Şerit - n11.com buradan alsam sıkıntı çıkar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…