Aigo DR12 RGB FAN ve GPU Bracket inceleme

Aynen dostum onda sıkıntı yok, giriş seviyesinde en iyisi zaten. Bari PCB siyah olsaydı kahverengi yapmışlar. Neresinden tutarsan elinde kalıyor. Ben 400TL'ye almıştım o ara başka modellere hiç bakmadım desem yeridir.
@Kaslan dostum RGB demek düşük performans demek. Ne kadar RGB o kadar düşük performans. Hangi markaya bakarsan bak, Aynı modelin RGB olanı ve normal olanı arasında en az 2-3 kat performans farkı vardır. Benim işlemci boşta 25 derece oyunlarda 45 oluyor. Bu fanların özelliği sessizlikleri cidden sessizler. Radyatörün üzerinde 2 tanede Corsir SP120 Performance Edition takılı. Son devirde çıkardıkları zaman sesler evin her yerinden duyuluyor o kadar sesli yani. OC yapmayacaksın zaten standart kullanıcı için RGB fanlar çok ideal dostum. Dediğin gibi fan almaktansa biraz daha ekleyip RGB soğutma alırsın. Ben Nano'dan çok alışveriş yaptım hiçbirinde sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
@matadoria Evet incelemelerimde rgb performans kaybı olduğunu gördüğümden fanları böyle tercih ettim ama overclock olmayacağı için rgb sıvı soğutma uygun gibi. Benim kasam da Aerocool takılan video görmedim lakin aerocool kasalara takılan videolar var. Benim kasam dan büyük olmasına rağmen sığıyor bu yüzden arkadaş acaba hatalı montaj mı yaptı diye düşünmüyor değilim.

@FrontPage. düne kadar sıvı soğutma alacaktım lakin Corsair K70 Mk.2 650 Liraya alınca sıvı soğutmayı unuttum. Hali hazırda Apex 150 klavyem vardı ucuza almıştım ama dayanamadım o paraya görünce.
Şimdi sıvı soğutmaya karar versem alacağım klavyeyi de satarım bir ara.

@Kaslan dostum arkadaş belki borular aşağı gelecek şekilde takmış olabilir, boruların yukarı gelmesi lazım. Sıvı soğutma ekran kartını 3-4 derece rahatlatabilir başkada bir faydası olmaz. İşlemciyi de rahatlatır tabi onu geçmemek lazım. Genel anlamda göze hitap ediyor sıvı soğutucular. OC yapılmayan İ3 işlemcilere bile takıyorlar yani zevk meselesi. Güzel klavye almışsın hayırlı olsun dostum. Ekipmanlara mola verdim ben kafayı kasaya taktım. Yoksa ekipman ayarı çekmekte vardı aklımda.
FrontPage. dostum Steam hesabın varsa verir misin? Ekleyeyim senide oradan da irtibat kurarız.

@Kaslan aynen bende çok düşündüm almayı bu seti ama hep kıyısından döndüm ihtiyacım yok diye. Alınabilir ama kasa fanı olsun diye mi alacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…