Joell
Kilopat
Daha fazla
Hocam taksit konusunda bir bilgi göremedim. Pazaramada taksit kaç biliyor musunuz?Alınır, burada daha ucuz.
![]()
AIGO GM80 12000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Aigo GM80 12000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Aigo GM80 12000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Alınır hocam. Ben kullanıyorum bir süredir ve sıkıntı yaşamadım.
Alınır. Bu fiyat segmentinde en iyisidir. Eloshape'den bakarak boyutlarından emin olabilirsiniz, biraz kücük gelebilir çünkü.
Yaklaşık 5 senedir g203 kullanıyorum. Sizce g203'den geçilir mi?Alınır, burada daha ucuz.
![]()
AIGO GM80 12000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Aigo GM80 12000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Aigo GM80 12000 DPI Siyah Kablosuz Gaming Mouse fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Hocam taksit konusunda bir bilgi göremedim. Pazarama'da taksit kaç biliyor musunuz?
Yaklaşık 5 senedir G203 kullanıyorum. Sizce G203'ten geçilir mi?
1K civarına ne önerirsiniz?Geçilir. Eğer bütçe artarsa daha iyi modeller vardır. Ancak bu modelde iyidir özellikle 750 liraya uygun.
1K civarına ne önerirsiniz?
Teşekkürler.Çok bir şey yok. Muhtemelen yine bu model iyidir. Eloshape de baktım G203 ile hemen hemen aynı boyutları. Sıkıntı yaşamazsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.