Aigo PSU iyi mi?

BartuP

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 2 ay önce kadar GameGaraj'dan kişiselleştirilmiş şekilde Hero 5A modelini aldım. Bunun kasası darkFlash dlx-21. PSU ile beraber geliyor. Bu markanın çok iyi olmadığını duydum. Markası aigo diye bir şeymiş. Bunu garanti sonuna kadar kullanmayı düşünüyorum ama patlama vb şeyler olur mu?
Ayrıca garantisi bitince bu sisteme alınacak uyumlu bir PSU önerir misiniz?

1681288583852.jpeg

Başka bir konuda da yazmıştım tekrar yazayım. AIGO genelde farklı farklı markalar için giriş seviyesi modeller üreten bir PSU üreticisi. Kötü de çıkabilir, ortalama da çıkabilir. Tamamen modeline göre. Bu markalar arasında MSI falan da var bu arada.

PSU önerisi konusunda bütçenizi belirtmeniz gerekiyor. Bir de güç kaynağının arkasındaki watt değerlerinin yazılı olduğu fotoğrafı paylaşabilirseniz iyi olur.

Aigo PSU orta segment PSU'lar ayrıca ana firmasındaki sitesinden içerdiği korumalara baktım butun elektrıksel sistem korumaları tam sekılde satışa sunulmuş butun onlemler alınmıs kaliteli markaların cıkardıgı ozel korumaların aynısını aigo eklemeyı basarmıs o nedenle pek fazla korkmanıza gerek olmadıgını dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı