Steam Aile daveti kabul edememek

Shakenov

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, hata bu şekilde sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• resim_2025-01-06_010452921.png
    resim_2025-01-06_010452921.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende böyle bir hata alıyordum.
Aynı ipde olmadığınız için böyle bir hata veriyor. Arkadaşın senin hesabına girip kabul ederse olacaktır. Aynı şekilde bende yaptım ve şuan ailedeyim.

Bende böyle bir hata alıyordum.
Aynı ipde olmadığınız için böyle bir hata veriyor. Arkadaşın senin hesabına girip kabul ederse olacaktır. Aynı şekilde bende yaptım ve şuan ailedeyim.
Evet o vardı bir de. Aynı bilgisayardan 1 kez giriş yapmak gerekiyordu. Sebebi güvendiğiniz kişilerle aile özelliğini kullanmak galiba.

Evet o vardı bir de. Aynı bilgisayardan 1 kez giriş yapmak gerekiyordu. Sebebi güvendiğiniz kişilerle aile özelliğini kullanmak galiba.
Onunla alakası yok ya adı üzerinde "Aile" Aileler için tasarlanmış birşey benim düşüncem çünkü ailede 1 kişi para verince herkesin oynayabilmesi için ve aynı ipde olma gereksinimide bunu destekliyor ama biz bunu arkadaşa çevirdiğimiz için böyle hatalar almak normal

Daveti size gönderen arkadaşınız, sizin Steam hesabınıza girip daveti kabul edebilir.

Aile yöneticisi kendi bilgisayarından sizin hesaba giriş yapsın, daveti kabul etsin. Aynı IP'den kabul ettiği için genellikle oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı