Steam "Aile daveti kabul edilemedi." hatası

Wxfie

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşımla Steam ailesi açmaya çalışıyoruz fakat arkadaşıma "Aile daveti kabul edilemedi. Steam aktivitenize göre bu ailedeki diğer üyelerle aynı hanede olmadığınız belirlendiğinden, an itibarıyla bu Steam ailesine katılamazsınız" diye bir hata geliyor nasıl düzeltebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam karıştırmışım bu hata sebebi aynı yerde yaşadığınızın belirlenememesi.

Olabilir hocam ben istanbuldayım o 2 arkadaş yalovadaydı ama o zaman ya ben aileye katılamam ya da o 2'si ama 1 isi katılmış diğeri neden katılamıyor.

Ya da hocam aklıma bir şey geldi ben Yalova'daki arkadaşımın hesabına giriş yapmıştım oda benim hesabıma giriş yapmıştı öyle yapmıştık en son güncellemeden önce büyük ihtimalle ondandır aklıma yeni geldi o arkadaş senin hesaba seninde onun hesabına girmesi lazım diye biliyorum bir deneyin isterseniz olmazsa kafam feci karışacak bu konuda.

Hocam karıştırmışım bu hata sebebi aynı yerde yaşadığınızın belirlenememesi.

anladım hocam o yüzden şuan yan hesap açarak yapmaya karar verdim

Olabilir hocam ben istanbuldayım o 2 arkadaş yalovadaydı ama o zaman ya ben aileye katılamam ya da o 2'si ama 1 isi katılmış diğeri neden katılamıyor.

Ya da hocam aklıma bir şey geldi ben Yalova'daki arkadaşımın hesabına giriş yapmıştım oda benim hesabıma giriş yapmıştı öyle yapmıştık en son güncellemeden önce büyük ihtimalle ondandır aklıma yeni geldi o arkadaş senin hesaba seninde onun hesabına girmesi lazım diye biliyorum bir deneyin isterseniz olmazsa kafam feci karışacak bu konuda.
hocam öyle yaparsak o sadece bendeki oyunları oynar sanırsam benim yapmaya çalıştığım bendeki oyunları onunla paylaşmak neyse siz kafanızı yormayın ben yan hesap açarak halletmeyi deneyeceğim teşekkürler

Anladım hocam o yüzden şu an yan hesap açarak yapmaya karar verdim.

Hocam öyle yaparsak o sadece bendeki oyunları oynar sanırsam benim yapmaya çalıştığım bendeki oyunları onunla paylaşmak neyse siz kafanızı yormayın ben yan hesap açarak halletmeyi deneyeceğim teşekkürler.

Yok hocam anlatmak istediğim şu o sizin hesabınıza girecek sonra da siz onun hesabına gireceksiniz en sonunda kendi hesabınıza geçip tekrardan aile daveti atmayı deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı