Steam "Aile daveti kabul edilemedi." hatası

Wxfie

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşımla Steam ailesi açmaya çalışıyoruz fakat arkadaşıma "Aile daveti kabul edilemedi. Steam aktivitenize göre bu ailedeki diğer üyelerle aynı hanede olmadığınız belirlendiğinden, an itibarıyla bu Steam ailesine katılamazsınız" diye bir hata geliyor nasıl düzeltebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'ın sol üstünde ayarlar yeri var sanırsam kütüphane ayarlarına gelip Steam families beta ayarını seçmeniz gerekiyor.

Steam'ın sol üstünde ayarlar yeri var sanırsam kütüphane ayarlarına gelip Steam families beta ayarını seçmeniz gerekiyor.
onu yaptık hocam herşeyi bir videodan yaptık ama arkadaşa belirttiğim hata geliyor davet gönderdiğimde

O bir arkadaşta da bu sorun olmuştu kaynağını bilmiyorum. Ben yedek hesap vererek çözdüm bu sorunu.

Hocam kullanmadığım eski bir hesabı vermiştim oradan Steam families betayı seçmiştim olmuştu direkt benim kendi tahminimce yeni hesaplarda var bu sorun.

Hocam kullanmadığım eski bir hesabı vermiştim oradan Steam families betayı seçmiştim olmuştu direkt benim kendi tahminimce yeni hesaplarda var bu sorun.
anladım hocam yan hesap açıp aynı işlemleri uygulayıp o hesabı arkadaşa mı vermeliyim doğru anladıysam

Hocam bu hatanın sebebi yeni bir aileden çıkmış olmanız. 365 Gün beklemeniz lazım. Kesin sebep bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…