Aile evinden nasıl cikarim?

womanizer217

Hectopat
Daha fazla  
Oncelikle kendimden bahsedeyim. Bu sene Ekim'de 18 olacagim. Universite kazanamayacak kadar kotu notlarim. Yurt disinda e-ticaret'le ilgileniyorum. Henuz bazi nedenlerden dolayi siteyi satisa acamadim. Bu durumda is bulup calissam da asgari ucret alamiyorum. 18 olup ayri eve ciksam asgari ucretle calisarak da gecinemem. Ailem bana maddi destek olmuyor. Her gun evde baski var evde bedavaya yasadigimi, calisip para getirmemi istiyorlar. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim Allah icin biri yardim etsin.

Oncelikle kendimden bahsedeyim. Bu sene Ekim'de 18 olacagim. Universite kazanamayacak kadar kotu notlarim. Yurt disinda e-ticaret'le ilgileniyorum. Henuz bazi nedenlerden dolayi siteyi satisa acamadim. Bu durumda is bulup calissam da asgari ucret alamiyorum. 18 olup ayri eve ciksam asgari ucretle calisarak da gecinemem. Ailem bana maddi destek olmuyor. Her gun evde baski var evde bedavaya yasadigimi, calisip para getirmemi istiyorlar. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim Allah icin biri yardim etsin.
Dostum spor veya müziğe ilgin varmı.

Asgari ücretten yüksek bir maaşlı iş bulamazsan nasıl çıkacaksın?

Öyle bir devirdeyiz ki, çalışsan da ev ne alamazsın bu zamanda. Kiraya geçsen, giderler gelirlerini aşar geçinemezsin. Durum biraz zor anlayacağın. En iyisi işe girmek kafana uyan bir iş ve sonra başka kapılar açılır önüne.

Son düzenleme:
Dostum spor veya müziğe ilgin varmı.
Evet neden?

Asgari ücretten yüksek bir maaşlı iş bulamazsan nasıl çıkacaksın?
Ben de onu sordum zaten

Öyle bir devirdeyiz ki, çalışsan da ev ne alamazsın bu zamanda. Kiraya geçsen, giderler gelirlerini aşar geçinemezsin. Durum biraz zor anlayacağın.
Farkindayim kral bi cikis yolu ariyorum bulamiyorum. Genc yasimda stresten saclarim dokuluyor kellesiyorum

Düşük ücret yada geçicide olsa bir işe başlayın aile baskısından kurtulmanın en iyi yolu budur.
Ev kiraları hakkında bilginiz olmaması beni üzdü.

Malesef lise hayatimda hic basarili olamadim. Cok istedim ama olmadi.
Çok isteyip de çalışmadın mı gene? İsteseydin çalışırdın, bir şey olurdun, zaten ülke şartlarında çok da çalışmana gerek yok. Anlayamadım durumu..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı