Steam Aile görünümü açık mı kapalı mı nasıl anlaşılır?

Vulture9

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sorum basit. Link üzerinden bazı kişilerin profiline girdiğimde uygulamada bazen Aile Görünümü PIN'i istiyor, bazen de istemiyor. Normal girip çıktığımda hiçbir problem yok. Linkle profile girme mevzusunu sadece telefonda gördüm bilgisayarda denemedim. Bilgisayardan da kontrol ettim ve ayarlarda aile kısmında sadece "Aile Oluştur" seçeneği mevcut. Şuanda mobildeyim ve "Aile Yönetimi" kısmında yine aynı seçenekler mevcut. Aile görünümü kapalı mıdır ve destekle iletişime geçmemde fayda var mıdır?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250709_012725_Steam.jpg
    Screenshot_20250709_012725_Steam.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Arkadaşlar sorum basit. Link üzerinden bazı kişilerin profiline girdiğimde uygulamada bazen aile görünümü PIN'i istiyor, bazen de istemiyor. Normal girip çıktığımda hiçbir problem yok. Linkle profile girme mevzusunu sadece telefonda gördüm bilgisayarda denemedim. Bilgisayardan da kontrol ettim ve ayarlarda aile kısmında sadece "aile oluştur" seçeneği mevcut. Şu anda mobildeyim ve "aile yönetimi" kısmında yine aynı seçenekler mevcut. Aile görünümü kapalı mıdır ve destekle iletişime geçmemde fayda var mıdır?

Eğer bir aileye katılmadıysanız aile görünümüz açık değildir mantıken hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı