Aile, hayaller ve manyaklık

Beni dolandıran birini ifşalamıştım, keşke yapmasıydım. Umarım şikayetçi olarak aileme oda bela olmaz.

Gecenin gözleri, sen misin? Eğer öyleyse, önceden de RX470 tarzı bir kart yüzünden dolandırılmıştın sanırım. Belki bu işler sana göre değildir.

Bir kere 18 yaşından küçüksün sanırım. Bu durumda böyle şeyler yapman bana göre mantıklı değil.

Aynı şeyleri yaşıyoruz belki de. Ben ne yaşamak istiyorum ne hayattan zevk alıyorum ne de bir hayalim var. Insanlar bana kötü şeyler yaşattı. Okul benim cehennemim oldu. Ilkokul ve ortaokulda hiç iyi insanlarla karşılaşmadım, arkadaşım yoktu, hep kavga ederdim ve öğretmenlerim beni hep aşağılardı. Kavgayı ben çıkarmasam da suçlu ben olurdum. Ailemden duymak istemediğim şeyler duydum hayattan nefret ettim hep yalnız hissettim. Lisede zorbalık gördüm şu an 12. sınıfım ve virüs ilk çıktığında sevinmiştim sırf o insanları görmeyeceğim ve belki de öleceğim diye. Dışarıdayken, birini gördüğümde hep o insana acı çektirdiğimi, işkence ettiğimi hayal ediyorum ve sonradan çok üzülüyorum. Huzur bulamıyorum sürekli kafamda kötü şeyler dönüyor. Resmen kafamın içinde bi şeytanla iyilik meleği savaşıyor ama kazanan olmuyor.

Birde sistemimi bozup zorla arayarak iade al diyor, gerçekten zayıf bir ahmak aracı kişi sanırım eniştesini buluşmaya çağırıp bir güzel gözünü söktükten sonra bu aptalları kandırarak çocukları ile birlikte öldürmek geliyor aklıma, çok psikopatça, daha önce bir kişi beni bu kadar alevlendirmemişti annem şu an işte ve 10-15 kere aramış, keşke suç işleme durumunda korkacak, ürkücek, üzülecek bir ailem olmasa her şey benim için harika olurdu. Bu aptal şu an ailesine "ben delikanlıyım, nasıl korkuttum." olarak geçiniyordur, aslında farkında değil ki bunu öldürmek benim için 1 dakika bile sürmez. Bu hayatı sırf ailem için yaşıyorum..

WP yazdığım şeyleri anneme atıyor, gerçekten çok kaşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…