Aile, hayaller ve manyaklık

• Konuyu başlatan vbios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.576
Gecenin gözleri, sen misin? Eğer öyleyse, önceden de RX470 tarzı bir kart yüzünden dolandırılmıştın sanırım. Belki bu işler sana göre değildir.

Bir kere 18 yaşından küçüksün sanırım. Bu durumda böyle şeyler yapman bana göre mantıklı değil.

Ben kendi halimde yaşayan biriyim, geçen hafta pazartesi 3300 TL iyi bir sistem sattım ve sistemi satmadan önce 1 hafta kullandım hatta PSU reset sorunlu olduğu için yeni bir PSU taktım ve sattım, alan arkadaşa ısrar etmeme rağmen denemeye gelmedi ve aşağıdan aldı ve gitti alan kişi sanırım aracıydı ve ürünü bunlara yolladı birkaç gün sonra bunda görüntü yok dedi uğraştı bu sırada bana getirdi ve görüntü yoktu artık ne yaptıysa ekran kartını bozmuştu, bu arada ilk ilana yazdığında hemen atamak için telefonum pek çekmediği için annemin numarasından konuştuk ve bir aradan annemi işteyken arıyordu sürekli adam anlamıyordu, ilk başta iade alırım dedim fakat sonra kararımı değiştirdim. Bu sürekli aramaya devam etti artık annem ve babam çok kızdı bir SS görüntüsünde bana ürünü getiren aracı beni "üç kağıtcı" olarak telefonuna kaydetmişti. Ailem baskı yaptı ve ürünü iade aldıracaklar, üstüne üslük ticaret yapmamı iptal ettiler ve annemin üzerinden kullandığım hesaba el koydular, ticaret benim her şeyimdi zevk alıyordum ama o da gitti...

Benim dertlerim tek bununla bitmiyor, insanlara karşı kötü şeyler hissediyorum. Mesela bu aracı bana sistemi getirdiği zaman zayıf, cılız, güçsüz bedene sahip 36 yaşında biriydi ve beni "üç kağıtçı" olarak kaydeden kişi buydu, wp profil resminde ailesi ve çocukları ile çekildiği bir fotoğraf vardı adını bilmediğim bir rahatsızlığa sahibim. Belli alevlenme dönemleri var, kimseye anlatmayı sevmem. Ne zaman ki böyle bir güçsüz, zayıf birini görsem bu his alevlenir ve manyaklığa dönüşür, adeta namlusuna mermi verilmiş AK-47 gibi ölümcüldür, saniyeler içinde yüzlerce eziyet, öldürme planı, taktik aklıma gelir aklıma, çok pis bir şey değil mi? Üstelik ben bunlardan kurtulmak istesem de kurtulamıyorum, ben yaşamak istemiyorum, asla mutlu olamıyorum, ne zaman mutlu olmak istesem aklıma sıkıntılı şeyler, hisler geliyor. Ailem beni çok iyi yetiştirdi zaten ben iade almak istemesem de onlar zorla sırf alan kişi mağdur olmasın diye al diyorlar, fakat nasıl diyeyim, neyse...

Benim hayat hikayemi okuduğunuz için çok sevindim, hepinize teşekkür ederim. Konu ellenmeden, kurcalanmadan, Red edilmeden yayına sunulursa çok sevinirim.

Aynı şeyleri yaşıyoruz belki de. Ben ne yaşamak istiyorum ne hayattan zevk alıyorum ne de bir hayalim var. Insanlar bana kötü şeyler yaşattı. Okul benim cehennemim oldu. Ilkokul ve ortaokulda hiç iyi insanlarla karşılaşmadım, arkadaşım yoktu, hep kavga ederdim ve öğretmenlerim beni hep aşağılardı. Kavgayı ben çıkarmasam da suçlu ben olurdum. Ailemden duymak istemediğim şeyler duydum hayattan nefret ettim hep yalnız hissettim. Lisede zorbalık gördüm şu an 12. sınıfım ve virüs ilk çıktığında sevinmiştim sırf o insanları görmeyeceğim ve belki de öleceğim diye. Dışarıdayken, birini gördüğümde hep o insana acı çektirdiğimi, işkence ettiğimi hayal ediyorum ve sonradan çok üzülüyorum. Huzur bulamıyorum sürekli kafamda kötü şeyler dönüyor. Resmen kafamın içinde bi şeytanla iyilik meleği savaşıyor ama kazanan olmuyor.

Birde sistemimi bozup zorla arayarak iade al diyor, gerçekten zayıf bir ahmak aracı kişi sanırım eniştesini buluşmaya çağırıp bir güzel gözünü söktükten sonra bu aptalları kandırarak çocukları ile birlikte öldürmek geliyor aklıma, çok psikopatça, daha önce bir kişi beni bu kadar alevlendirmemişti annem şu an işte ve 10-15 kere aramış, keşke suç işleme durumunda korkacak, ürkücek, üzülecek bir ailem olmasa her şey benim için harika olurdu. Bu aptal şu an ailesine "ben delikanlıyım, nasıl korkuttum." olarak geçiniyordur, aslında farkında değil ki bunu öldürmek benim için 1 dakika bile sürmez. Bu hayatı sırf ailem için yaşıyorum..

WP yazdığım şeyleri anneme atıyor, gerçekten çok kaşınıyor.

Ekran Görüntüsü (24).png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı