Aile hekimi ehliyet için sağlık raporunu vermiyor

steve78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, eski tip ehliyetimi yenilemek için aile hekiminden sağlık raporu almam gerekiyor. Bu nedenle sağlık ocağına gittim ancak doktor işi yokuşa sürdü ve işlemlerin tamamlanması günler sürecek gibi görünüyor. Nüfus müdürlüğünden ehliyet yenileme randevumu daha önceden almıştım ancak bu randevuya kadar sağlık raporunu alamayacağım gibi duruyor. Ehliyet yenilemenin son günü bu ayın sonu ve bu tarihe kadar yenileme yapılmazsa 7 bin TL cezası bulunuyor. Sağlık durumumda herhangi bir problem yok. Geçmişte basit bir grip nedeniyle gittiğimde kan değerlerime göre gereksiz yere süreci uzattı. Bu nedenle, buraya başvurmuşken tekrar başka özel hastane ya da farklı bir sağlık kuruluşuna başvurarak bir iki gün içinde sağlık raporunu alma imkânım var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben geçen sene eylül gibi almıştım. İş için alayım dedim nace kodu gibi bir gerekçe sunup vermediler.

@steve78 mhrs ile aile sağlığı doktorunu değiştirip almaya çalışmanı öneririm bende de doktorun sistemi bozuk diye 2 gün alamadım sonra değiştirip aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı