Aile Hekimi "Xanax" Yazabilir mi?

297689

Hectopat
Makaleler
1
Psikiyatristimle yakın zamanda randevum var ve muhtemelen bana bu ilacı yazmayacak. Aile hekimine bir şekilde yazdırmayı düşündüm. Aile hekiminin bu vb. ilaçları yazmaya yetkisi var mıdır?

Birazdan çok bilmişler gelir ve beğenmedim falan atar izle gör :D Yazamazlar.
Hocam zaten şöyle bir şey var Aile hekimi tanıdıkta olsa yazmaması lazım Xanax gibi ilaçları yazmak için hastanın geçmişini bilmesi lazım soğuk algınlığı ilacı değil bu yeşil reçete ile satılan ciddi bir ilaç..

Hocam zaten şöyle bir şey var aile hekimi tanıdıkta olsa yazmaması lazım xanax gibi ilaçları yazmak için hastanın geçmişini bilmesi lazım soğuk algınlığı ilacı değil bu ciddi bir ilaç.

Hastada intihar, kendine zarar verme, çevresine zarar verme gibi sorunlar oluşabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten şöyle bir şey var Aile hekimi tanıdıkta olsa yazmaması lazım Xanax gibi ilaçları yazmak için hastanın geçmişini bilmesi lazım soğuk algınlığı ilacı değil bu yeşil reçete ile satılan ciddi bir ilaç..
Valla yazarsa sisteme düşecek ki yetkileri zaten yok, bir şey olsa direkt hapse girer ve işten de atılır. Sonuçta o insanın başına bir şey gelecekse onu yüzünden olmuş olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı