Aile ile anlaşamamak

Odadan çıkamam ki, çok işim oluyor. Yemeği bile odamda yiyip dinlenmeyi bile odamdan yapıyorum. Bu dönemde laf sokmak yerine motivasyon verebilir bence ama yok ki. Hangi Türk annesi dinliyor?
Maneviyatı gectik. Maddi bagimsizliginiz var mı?
Allah'a şükür bursum var ve para kazanabileceğim ufak işler yapıyorum.

5 dakika yüz göremeyecek kadar meşgul ne iş yapıyorsun?

Evet bu doğru.
Dün akşam yaşadım, olayları bilmeden yargılamak istemem ama.
Lintos'un dediği gibi yapmayı deneyin. @KralTektir

Kardeşim okul, iş hayatını özel yaşamına sokma. Annenle de zaman geçir.
Ya reis nasıl zaman geçireyim. Uyanıyorum hemen kodlama yapmak için oturuyorum. Kolay mı kaç tane kod yazmak bende eğer gelebilirsem salona geliyorum. Ama ben onlar ile görüşmek için çabalarken annemin laf sokması üzücü.

Odadan çıkamam ki, çok işim oluyor. Yemeği bile odamda yiyip dinlenmeyi bile odamdan yapıyorum. Bu dönemde laf sokmak yerine motivasyon verebilir bence ama yok ki. Hangi Türk annesi dinliyor?
Doğru, fakat yıllardır laf attığını belirtmişsiniz. Üniversite öncesi aynı şekilde hiç odanızdan çıkmaz mıydınız? Ne bileyim oyun olur vs. ona takılmış olursunuz ve saatler uçmuş, gitmiş olur. Üstüne bir de üniversite işleri birikince suratınızı hiç göremiyorsa bu ailenizi iyice mutsuz etmiş olabilir.

Bana kalırsa biraz empati yaparak alttan almak gerekiyor. Zaten ev içi olsa bile ailenizin suratını pek görmüyormuşsunuz.

Hep yoğunsanız görememekten bıkmıştır bence.

5 dakika yüz göremeyecek kadar meşgul ne iş yapıyorsun?
Tabi konuşmaya gelince pc mühendisliği çok kolay oluyor. Onca projeye çalısıp derslerime katılım sağlamak kolay değil. Biriniz görse halimi acırsınız ne çalışıyor be diye. Babam mesela bana destek çıkan bir isim halimi anlıyorki annem gibi saçma laflar sokmuyor.
Birde rusya gidicem o iş nasıl oluyor hocam?

Durumu anlat, ne kadar zor durumda olduğunu kabullendir. Gerekirse uğraştığın işlerle bir de onların uğraşmasını iste, o zaman anlayacağını düşünüyorum. Ailenle bağlantını kesmene gerek yok, bir süre birbirinizden uzak kaldığınız zaman birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız.

Tartışmaya girmene gerek yok.

Bazen kaçmak en iyi fikirdir dostum. Ama yine de annen baban ile iletişimini kesme sonuçta o kadar yıl büyütmüşler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…