1 yıl bekleyeceksiniz.Steam ailesi olusturup yan hesabi davet etmistim de simdi aileyi kapatip baska bir aileye katilabiliyor muyum? Yoksa 1 yıl bekleyecek miyim?
Önceden denediğimde olmamıştı.Katılabilirsin 1 yıl bekleyeceksin falan diyor da katılamaya çalışınca oluyor küçük bir jest falan diyor. Bende öyle oldu kendi ailemden çıkıp başka aileye katılmayı denedim ve katılabildim 1 yıl bekleyeceksin dediği halde.
Önceden denediğimde olmamıştı.
Bilmiyorum hocam. Bende aile değiştirmek için risk almıştım fakat 1 yıl boyunca başka bir aileye katilamazsin dedi ama katilabildim konu sahibinin denemesi gerekiyor.
Yetişkinler istedikleri zaman aileden çıkabilirler ancak yeni bir aile oluşturmak veya yeni bir aileye katılmak için önceki aileye katıldıkları tarihten itibaren 1 yıl beklemeleri gerekecek.
@Schwagos, bahsettiğiniz durum mümkün değil. Steam'in öyle bir inisiyatif alması çok zor bir durum. Eski ailene geri dönebilirsin sadece.
![]()
Steam Destek :: Steam Aileleri Kullanıcı Rehberi ve SSS
help.steampowered.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.