K krakenz Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Steam aile paylaşımlı oyun satan bir site var mı? Elden Ring oynamak istiyorum aile paylaşımıyla hesabı bağlayarak oynayabileceğim bir hesap arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2024
Steam aile paylaşımlı oyun satan bir site var mı? Elden Ring oynamak istiyorum aile paylaşımıyla hesabı bağlayarak oynayabileceğim bir hesap arıyorum.
E emoji_bey Decipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 1.894 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 Böyle yapacağınıza korsan oynayın bence. Sonuçta hiçbir garantisi yok sizi oyundan atmaması için. Artı 0 Eksi
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.359 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 5 Eylül 2024 #3 O hesapları kendi hesabınla bağlamıyorsun direk hesap olarak satın alıyorsun Gamesatış, İtemsatış gibi sitelerden alabilirsin. Artı 0 Eksi
O hesapları kendi hesabınla bağlamıyorsun direk hesap olarak satın alıyorsun Gamesatış, İtemsatış gibi sitelerden alabilirsin.
KS KS K krakenz Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #4 Physchopath dedi: O hesapları kendi hesabınla bağlamıyorsun direk hesap olarak satın alıyorsun GameSatış, İtemsatış gibi sitelerden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bağlayabildiğim hesaplardan satan bir yer var mı? Artı 0 Eksi
Physchopath dedi: O hesapları kendi hesabınla bağlamıyorsun direk hesap olarak satın alıyorsun GameSatış, İtemsatış gibi sitelerden alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bağlayabildiğim hesaplardan satan bir yer var mı?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.359 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 6 Eylül 2024 #5 krakenz dedi: Bağlayabildiğim hesaplardan satan bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Yoktur veya varsa da bilemiyorum maalesef. Artı 0 Eksi
krakenz dedi: Bağlayabildiğim hesaplardan satan bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Yoktur veya varsa da bilemiyorum maalesef.