Steam Ortak (paylaşımlı) hesap alınır mı?

Hesap aldığın zaman yine korsan oluyor. Evet daha güvenli torrent değil, ama verdiğin para oyunun yapımcısına yayıncısına gitmiyor. Aynı hesabı 20 kişiye daha satıyorlar. Steam üzerinden oynuyorsun yine ama yine de korsan.

Cloud save de yok yine torrent oyun gibi...
Şahsen içinde virüs olmazsa ve oyunlara mod kurabileceksem gayet mantıklı bi karar. En azından hesap kapansa satanla iletişime geçebilirim. Zaten fiyatlar uygun. Olmadı başka bir hesaba da geçebilirim.

Ubisoft yapıyor muş, zaten ubisoft oyunları steam de aile paylaşımlı oynanmıyor.
Başka oyunlarda da ileri de olabilir.
Zaten oynayacağım oyunlar dediğim gibi FM24 (Sega'nın oyunu) RDR2 (Rockstar'ın oyunu)

Şahsen içinde virüs olmazsa ve oyunlara mod kurabileceksem gayet mantıklı bir karar. En azından hesap kapansa satanla iletişime geçebilirim. Zaten fiyatlar uygun. Olmadı başka bir hesaba da geçebilirim.
Hesap kapanırsa satıcı yeni hesap verir. Korsan indirmeye göre daha tercih edilesi bir yöntem. Virüs derdi olmadan orijinal bir şekilde oynuyorsun.

Önemli olan hangi satıcıdan aldığın. Aklında kullanmak istediğin bir satıcı var ise en az 2-3 sayfa incelemelerine bak. Bu kadar sayfa içerisinde 2-3 olumsuz yorum var ise başka bir satıcıyı tercih et.

Şahsen içinde virüs olmazsa ve oyunlara mod kurabileceksem gayet mantıklı bi karar. En azından hesap kapansa satanla iletişime geçebilirim. Zaten fiyatlar uygun. Olmadı başka bir hesaba da geçebilirim.

Zaten oynayacağım oyunlar dediğim gibi FM24 (Sega'nın oyunu) RDR2 (Rockstar'ın oyunu)
Olumlu ve olumsuz yanları yorumlarda belirtilmiş hocam gerisi sizin tercihinize kalıyor.
FM24 gamepass aboneliğine dahil mesela. 209 tl ücreti var ve yanında bir çokta oyuna erişim sağlarsınız.

RDR2 eneba üzerinde AKS13 indirim koduyla 11 dolara denk geliyor 417 TL eder.

Bunlar hep alternatif ve yüksek meblağlar değil günümüzde. Dediğim gibi tercih sizin.

Olumlu ve olumsuz yanları yorumlarda belirtilmiş hocam gerisi sizin tercihinize kalıyor.
FM24 gamepass aboneliğine dahil mesela. 209 tl ücreti var ve yanında bir çokta oyuna erişim sağlarsınız.

RDR2 eneba üzerinde AKS13 indirim koduyla 11 dolara denk geliyor 417 TL eder.

Bunlar hep alternatif ve yüksek meblağlar değil günümüzde. Dediğim gibi tercih sizin.
Hocam gamepass'de FM24 değil FC24 var yoksa o da aklıma gelmedi değil bir de işin oyunu beğenip beğenmeme kısmı da var biraz. Aşırı bir oyun deneyimim yok ve bu yüzden paranın da boşa gitmesini istemiyorum zaten öğrenciyim. O açıdan bakınca sizce ne yapmalıyım?

Hesap kapanırsa satıcı yeni hesap verir. Korsan indirmeye göre daha tercih edilesi bir yöntem. Virüs derdi olmadan orijinal bir şekilde oynuyorsun.

Önemli olan hangi satıcıdan aldığın. Aklında kullanmak istediğin bir satıcı var ise en az 2-3 sayfa incelemelerine bak. Bu kadar sayfa içerisinde 2-3 olumsuz yorum var ise başka bir satıcıyı tercih et.
Bir satıcı gördüm 22 değerlendirme içinde tek bir kötü yorum vardı o da oyuna erişemediğini belirtmişti. Sistemden vs kaynaklı bi sorun olabilir.

Hocam gamepass'de FM24 değil FC24 var yoksa o da aklıma gelmedi değil bir de işin oyunu beğenip beğenmeme kısmı da var biraz. Aşırı bir oyun deneyimim yok ve bu yüzden paranın da boşa gitmesini istemiyorum zaten öğrenciyim. O açıdan bakınca sizce ne yapmalıyım?

Bir satıcı gördüm 22 değerlendirme içinde tek bir kötü yorum vardı o da oyuna erişemediğini belirtmişti. Sistemden vs kaynaklı bi sorun olabilir.
Gamepasste FM24 mevcut fakat konsol versiyonunu uyarlamışlar standart versiyonuna göre farkı da arayüz ve bazı özelliklerin değişikliği. Gamepass üzerinde yüzlerce oyun mevcut birini beğenmesseniz başka bir oyunu denersiniz.

Yine ek olarak burada 14 günlük gamepass kodu mevcut fiyatı da 27 tl. Denemek için edinebilirsiniz.

Gamepasste FM24 mevcut fakat konsol versiyonunu uyarlamışlar standart versiyonuna göre farkı da arayüz ve bazı özelliklerin değişikliği. Gamepass üzerinde yüzlerce oyun mevcut birini beğenmesseniz başka bir oyunu denersiniz.

Yine ek olarak burada 14 günlük gamepass kodu mevcut fiyatı da 27 tl. Denemek için edinebilirsiniz.
Epic ve varsa Prime ile bir dünya oyun geliyor. :d

Varmış hocam yeni öğrendim ben de.

Alınır dostum 1 yıl önce spiderman aldım ve hala hesap aktif. Bu satıcıların mantığı şudur oyun çıktığında kendi hesaplarına alırlar ve o hesabı satarlar yani hesap başkasının değil direk satıcının olur. Ve bu hesaplara güzel satıcıdan alırsan otomatik sitelerinden istediğin zaman erişirsin onlar sana kod verir o koddan siteden 7/24 hesaba erişim yapabiliyorsun kod vs alabiliyorsun otomatik sistem yapmışlar şöyle.
Eki Görüntüle 2464761

Steam guard vs siteden otomatik sana veriliyor istediğin zaman. Ama online olayını unut offline alıp oynayabilirsin.
hangi site bu

Yasal mı diye sormak çok mantıklı değil, çünkü bunun için kanuni bir durum yok, ama Steam kuralları gereği konuşacak olursa illegal bir yönteme giriyor. Hesapta sorun çıkma ihtimali her zaman vardır ama bir çok kişi bu ortak hesapları alıp oynuyor. Hesap 10 günde size kalabilir 1 yılda. Korsan indirmek yerine tercih edilebilir mi derseniz ikisinin sonucuda aynı şeye çıkıyor fakat paylaşımlı hesapta en azından virüs vesaire derdiniz olmaz.
Korsan oyunda da virüs sıkıntısı yok. nereden duydun bunu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı