Aile tartışmalarına nasıl tepki verilmeli?

Makaleler
1
Yanlış anlamayın öyle şiddet vb. yok fakat çoğu zaman annem ve babam sözlü kavga ediyor. Şu an olduğu gibi. Küçükken aşırı üzülsem de şu an hiçbir şekilde umursamıyorum. Yine de bunların bitmek bilmez sesi ciddi manada rahatsız ediyor. Ayrıca hiç de umursamıyor değilim insan annesine ve babasına üzülüyor ister istemez. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Olduysa ne yaptınız?

Yanlış anlamayın öyle şiddet vb. yok fakat çoğu zaman annem ve babam sözlü kavga ediyor. Şu an olduğu gibi. Küçükken aşırı üzülsem de şu an hiçbir şekilde umursamıyorum. Yine de bunların bitmek bilmez sesi ciddi manada rahatsız ediyor. Ayrıca hiç de umursamıyor değilim insan annesine ve babasına üzülüyor ister istemez. Sizin böyle bir durumunuz oldu mu? Olduysa ne yaptınız?
Hocam geçen siz nasıl kendimi geliştirebilirim hakkında konu açmışsınız umarım geliştirmissinizdir bu konu içinse uzaklaşın hocam yürüyün kafanızı dinleyin kavga çıkdığında.

Hocam geçen siz nasıl kendimi geliştirebilirim hakkında konu açmışsınız umarım geliştirmissinizdir bu konu içinse uzaklaşın hocam yürüyün kafanızı dinleyin kavga çıkdığında.

İyi kötü üzerinde çalışıyorum teşekkür ederim.

İyi kötü üzerinde çalışıyorum teşekkür ederim.

Sevindim. Benim için en önemli şey kendini kaldırmak hocam. 1000 yıl yaşarsınız hala kendinizi geliştirin. Geliştiren adam her zaman kazanır.

Sevindim benim için en önemli şey kendini kaldırmak hocam 1000 yıl yaşarsınız hala kendinizi geliştirin geliştiren adam her zaman kazanır.

Zaten çok konu dışına çıkmak istemiyorum ama kendisini geliştiren çoğu insanin sebepleri farklı oluyor. Benim sebebim merak. Bu yüzden 9000YIL yaşasam da merak ettiğim çözülememiş önemli konular olacaktır.

Bende aynısını yaşayınca babamın üzerine geldim bu sefer herkese anlattı babasına erkekleniyor felan diye aramız bozuldu ondan sonra dahada karışmadım karışma bence.

Bende aynısını yaşayınca babamın üzerine geldim bu sefer herkese anlattı babasına erkekleniyor falan diye aramız bozuldu ondan sonra daha da karışmadım karışma bence.

Hocam öyle bir şey olunca babam bana sol kroşe atacağını düşünüyorum 😀 karışmamak en iyisi fakat çok rahatsız ediyor bazen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı