Aile zoruyla istenmeyen liseye gitmek

Dil okumaktan kastın dil puanıyla girilen üniversitelerse sonra ama gerçekten aç kalırsın. AI tüm çeviri, mütercimlik benzeri işleri yok ediyor. Geri kalan akademik kariyer, ona kasabileceğine de inanmıyorum şimdiden dersler zor geliyor, bırakacağım diyorsan.

Direkt bahsettiğin güneş enerjisi mesleğine gir 8 sene boş boş okuyacağına 8 senede o konuda uzman ol.

Okumak istiyorum ama istediğim bölümü okumak istiyorum ben dil okumak istiyorum ama alakam olmayan sağlık lisesine gidiyorum.

Ama dayım çok sert biri dayım da yanıma gelirsen seni süründürürüm diyor o yüzden yanına gitmek istemiyorum.

Bu arada Anadolu'ya gider de orada da başarısız olursan daha büyük sıkıntı, ders çalışan biri misin?

Son düzenleme:
Direkt bahsettiğin güneş enerjisi mesleğine gir 8 sene boş boş okuyacağına 8 senede o konuda uzman ol.

Bu arada Anadolu'ya gider de orada da başarısız olursan daha büyük sıkıntı, ders çalışan biri misin?

Evet çalışan biriyim.

1-2 sene daha deneyim hocam baktım cidden sıkıntı artık cidden yürümüyor okul bunalttı o zaman açığa geçerim o ise atılırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı