BOMBOCLADEEEEEEE
Centipat
Daha fazla
Bu konuyu ilk önce ailenle konuşmalısın eğer işe yaramadıysa diğer aile büyüklerinden(deden babannen amcan vb.) Ailenle konuşmalarını isteyebilirsin, bunlarda işe yaramadıysa okul müdürüyle konuş, o aileni ikna eder zaten![]()
Dedemi söylesem sorun daha da büyür hepsi bana geleceğin için sağlık oku diyorlar dedeme danıştığımda oda bana bağırdı kızdı gidilecek o okula gibi tepki verdi rehberlikçiyle konuştum ailemi çağırdı ailem yer olurda okullarda nakil deneriz dedi burada sorun yok ama benim zoruma giden şey ablamda liseye ilk geçtiğinde sağlık lisesindeydi o da istemedi gitmedi okulu bıraktı 1 hafta sonra ailem ablamı ikna etti çok çaba sarf ettiler her okulu aradılar ettiler ve onu nakil yaptılar ama benim için bu kadar çaba sarf etmiyorlar hatta hiç çaba etmiyorlar bende sinirlendim ablam için bu kadar uğraştınız benim için neden uğraşmıyorsunuz dediğimde bana sadece şunu dediler ya gidersin okuluna ya da alır dayının yanına veririz dediler bende yanı yalan söylemeyeyim bayağı ağladım günlerce artık başlarından savmak mı için bilmiyorum ama bana sadece tamam seni nakil yaparız ama notlarını yüksek tut dediler bende okula gidiyorum zorla kimse ben ile konuşmuyor okulda sadece gidip geliyorum ders çalışıyorum dediklerine uyuyorum umarım cidden beni nakil yaparlar.