Ailedeki kişilerin interneti sömürüyorsun demeleri

Diğer telefonlarda ayarları kurcalayabilirsin ya da ailenin haberi olmadan bu tarz bir uygulama yükle.

Internet kötü değil ama yüklenen kişi çok anladigim kadarıyla.

Hocam modem sayfasında kimin neyi ne kadar kullandığı yazıyor diye biliyorum oradan açıp ailenize anlatın kimin ne kadar kullandığını.

Sömürmek nasıl bir kelimedir ya sen o ailenin çocuğusun bir interneti bile çok mu gördüler ablana karşı çık ailene şöyle de interneti daha az kullanmak için kablolu kullanıyorum kablolu eski teknoloji olduğu için interneti az çekiyor kablosuz bağlantıdan ınstegramın daha fazla internet yediğini söyle böylece inanırlar belki.

Hocam sizin aile normal değil gibi. Ne yaparsanız yapın eninde sonunda bir şey derler. En iyisi kendinize ayrı bir internet alın veya evdeki internetin paketini yükseltin.

Yetiş ya fiber.
Yarıldım.

Boşver takma kafana. Annem de bana derdi "bizim paramızı yiyorsun" diye. O zaman yaşım 16-17 falan. Şimdi hasta üç oğlu var tek bakanı benim. Onun parasını da ben iadre ediyorum. Salla bunlar ufak mevzular. He deyip geç.

Cahil insana laf anlatilmaz.

Evet sömürüyorum de, ablanla kavga et. Seni dövecek değiller ya.

Adam size internet sormamış altyapı sormamış ailem kızıyor demiş gidip altyapı sorgulatıyorsunuz.
Hocam ben olsam evden kaçardım ya da direk modem üzerinden herkesin internetini 5 Mbps sınırlardım. O kadar cahille uğraşmak zor. Aynı interneti(download ve upload olarak) kullanıyoruz ve biz 11 kişi apartman olarak kullanıyoruz ve memnunuz. Zaten çalışıyormuşsunuz bence eve 2-3 gün gitmeyin bakalım nasıl tutuşuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…