Ailedeki kişilerin interneti sömürüyorsun demeleri

Evet, bugün bu durumdan artık bıkmış durumdayım. Ablam beni sürekli aileme söylüyor. Yok interneti sömürüyormuşum, yok onlar kullanamıyormuş. Yaptığım tek şey 2-3 el oyun atıp çıkmak. Bu gözüne batıyor. Neyse, bunu boş verin.

Dün bilgisayarın Wi-Fi sürücüsü olmadığı için Ethernet kablosunu bağladım, 10 metrelik. Diyor ki normal sömürmek yetmedi, bir de kabloyla sömür diyor. Ne yaptığımı anlatsam da çok önemli bir şey diyecek yaptığıma da ama gerçekten bıktım. Kendisi sabaha kadar Instagram'a bakıyor. Ben bilgisayarı açtığım zaman hemen anneeee diye bağırıyor. Annem de geliyor, bana kızıyor. Bakın berberde çalış dediler, çalışıyorum. Eve para getiriyorum ama hala da böyle davranıyorlar. Ne yapayım, hala ders mi çalışayım, pazar günleri de mi işe gideyim ya?

Sömürmek nasıl bir kelimedir ya sen o ailenin çocuğusun bir interneti bile çok mu gördüler ablana karşı çık ailene şöyle de interneti daha az kullanmak için kablolu kullanıyorum kablolu eski teknoloji olduğu için interneti az çekiyor kablosuz bağlantıdan ınstegramın daha fazla internet yediğini söyle böylece inanırlar belki.

Evet, bugün bu durumdan artık bıkmış durumdayım. Ablam beni sürekli aileme söylüyor. Yok interneti sömürüyormuşum, yok onlar kullanamıyormuş. Yaptığım tek şey 2-3 el oyun atıp çıkmak. Bu gözüne batıyor. Neyse, bunu boş verin.

Dün bilgisayarın Wi-Fi sürücüsü olmadığı için Ethernet kablosunu bağladım, 10 metrelik. Diyor ki normal sömürmek yetmedi, bir de kabloyla sömür diyor. Ne yaptığımı anlatsam da çok önemli bir şey diyecek yaptığıma da ama gerçekten bıktım. Kendisi sabaha kadar Instagram'a bakıyor. Ben bilgisayarı açtığım zaman hemen anneeee diye bağırıyor. Annem de geliyor, bana kızıyor. Bakın berberde çalış dediler, çalışıyorum. Eve para getiriyorum ama hala da böyle davranıyorlar. Ne yapayım, hala ders mi çalışayım, pazar günleri de mi işe gideyim ya?
Hocam sizin aile normal değil gibi. Ne yaparsanız yapın eninde sonunda bir şey derler. En iyisi kendinize ayrı bir internet alın veya evdeki internetin paketini yükseltin.

Adam size internet sormamış altyapı sormamış ailem kızıyor demiş gidip altyapı sorgulatıyorsunuz.
Hocam ben olsam evden kaçardım ya da direk modem üzerinden herkesin internetini 5 Mbps sınırlardım. O kadar cahille uğraşmak zor. Aynı interneti(download ve upload olarak) kullanıyoruz ve biz 11 kişi apartman olarak kullanıyoruz ve memnunuz. Zaten çalışıyormuşsunuz bence eve 2-3 gün gitmeyin bakalım nasıl tutuşuyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı