Aileden Uzak Okumanın Zorlukları

Bence hiçbir zorluğu yok. Tabi devletin verdiği aylık geliri ve cüzi miktarda ailesinden para alanlar için bu yorumum. Zaten paran var yurtta'da kalıyorsan ne zorluğu olabilir ki ? Tek sıkıntısı ailenden uzak olman onun dışında bir zorluğu yok. Yaşlar olmuş 20 aileden uzak kalmayıda hayat zorluğu olarak görüyorsanız ne bileyim bişey bulamadım söyleyecek.
Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca kendi ayakları üstünde durmayı da açmak lazım. Hayatını hala anne-babandan aldığın maddiyatla idame ettiriyorsan kusura bakma kendi ayakların üstünde durmuyorsun kardeşim. Ama gelirini kendin sağlıyorsan işte o zaman kendi ayaklarını üstünde duran kendi tasarrufları olan özgür bir birey olursun.

Bence hiçbir zorluğu yok. Tabi devletin verdiği aylık geliri ve cüzi miktarda ailesinden para alanlar için bu yorumum. Zaten paran var yurtta'da kalıyorsan ne zorluğu olabilir ki ? Tek sıkıntısı ailenden uzak olman onun dışında bir zorluğu yok. Yaşlar olmuş 20 aileden uzak kalmayıda hayat zorluğu olarak görüyorsanız ne bileyim bişey bulamadım söyleyecek.
Görüşüne saygı duyuyorum ama okudugum yer Kıbrıs ve yaşam git gide pahalılaşıyor. Tabii ki de ailemin desteği sayesinde zorlukları aşabiliyorum fakat ilk senem oldugu icin zorlanabiliyorum alıştıkça düzenimi daha rahat oturtacağıma inanıyorum. Ayrıca yurt dışına gidebilmek için ekstradan kendim de bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve bunu hayat zorluğu olarak görmüyorum fakat manevi ve maddi olarak bazen zorluk olabiliyor bunu inkar edemeyiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı