509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 8 Ağustos 2022 #21 Hocam vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum fakat bir şekilde ikna etmeniz gerekiyor.
Tuni_1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #22 Painlower412 dedi: Aileler çok saçma şeyler yapıyor, bizi (çocuklarını) umursamıyorlar. Diyecek çok şey var, neden bilmiyorum ancak bize güvenmek yerine kulaktan dolma bilgilere, ya da kendi kafalarından uydurdukları şeylere inanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Geçen babamla maç izliyorduk ( Beşiktaş-Kayserispor) ben kayserideki mensah 28 yaş dedim babam uydurma en kötü 35 dedi sonra baktık adam 28 çıktı.
Painlower412 dedi: Aileler çok saçma şeyler yapıyor, bizi (çocuklarını) umursamıyorlar. Diyecek çok şey var, neden bilmiyorum ancak bize güvenmek yerine kulaktan dolma bilgilere, ya da kendi kafalarından uydurdukları şeylere inanıyorlar. Genişletmek için tıkla... Geçen babamla maç izliyorduk ( Beşiktaş-Kayserispor) ben kayserideki mensah 28 yaş dedim babam uydurma en kötü 35 dedi sonra baktık adam 28 çıktı.
Painlower412 Picopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 663 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #23 Tuni_1 dedi: Geçen babamla maç izliyorduk ( Beşiktaş-kayserispor) ben Kayseri'deki mensah 28 yaş dedim babam uydurma en kötü 35 dedi sonra baktık adam 28 çıktı. Genişletmek için tıkla... Sonradan gelip, haklısın oğlum deyeceğini hiç sanmıyorum.
Tuni_1 dedi: Geçen babamla maç izliyorduk ( Beşiktaş-kayserispor) ben Kayseri'deki mensah 28 yaş dedim babam uydurma en kötü 35 dedi sonra baktık adam 28 çıktı. Genişletmek için tıkla... Sonradan gelip, haklısın oğlum deyeceğini hiç sanmıyorum.