Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. Ben 19 yaşında bir erkeğim 23 yaşında bir tane erkek arkadaşım var. Onunla eskiden oturduğumuz mahallede tanışmıştık o zaman bazen birbirimizi mahallede görünce konuşuyorduk. Sonra biz 8 yıl önce o mahalleden taşındık o zamandan beri o arkadaşımı bir daha görmedim ta ki bu yıla kadar. Onunla birkaç ay önce dışarıda birbirimizi gördük konuştuk sonra benden telefon numaramı istedi ben de verdim. Sonra o arkadaşım bazen beni arıyor konuşuyoruz. Geçen gün en son beni aradığında bana biliyor musun ben burada tek başıma yaşıyorum, evimiz var orada kalıyorum, ailem İstanbul'da yaşıyor babamın orada lokantası var, babam bana her ay 20 bin TL para gönderiyor, ben her gün çarşıdayım dedi bana. Sonra ailem arkadaşımı tanımadığı için bana bu arkadaşın kim diye sordular ben de aileme bana söylediklerini anlattım. Sonra babam bana benim gözüm o arkadaşını tutmadı bence o başıboş biri olabilir çünkü sürekli çarşıda takılıyor dedi. Sonra annem de babam gibi düşündü bir de babam bana eğer o arkadaşın seni dışarıya buluşmaya çağırırsa yanına gitme belki torbacı da olabilir insan bilmiyor dedi. Sizce haklılar mı?