Sınıf arkadaşım müzik zevkimi beğenmedi

Çakal adlı, şarkıcı bile denemeyecek insanları açıyor bizimkiler. Bende Barış Manço açtım ve köylü muamelesi gördüm :D. Genelde o tipler müzikten falan anlamazlar. Çakal, Heijan gibilerin söylediği kulağa bazılarına hoş gelse de hiç anlamları yok. Çok saçma bir söz dizimi sadece, şarkı bile denemez. Hiç takma onları.

Şarkı dinliyordum internette ve bu konu birden aklıma geldi bende açayım dedim. Ben sınıf arkadaşlarımla beraber sakin bir şekilde kimsenin müzik zevkine laf etmeden sıramı bekleyim bir tane şarkı açtım, Türkçe rock idi şarkı. Fakat kızın teki arkadan benim müzik zevkime küfür etti. :D ama bu kız tahtadan keko şarkıları açıp, abi ne güzel müzik deyip dans ederdi. Ayrıca popüler olmayan her şeyi dışlar, popüler olan her şeyi severdi. Merak ettim bu konu hakkında ki düşüncelerinizi, siz olsa ne tepki verirdiniz? Ben tepki vermedim, güldüm geçtim. Ne uğraşacağım onunla.

Yani, herkesin müzik zevki farklıdır ama bazı şarkılar var ki harbiden insanların neden sevdiğini anlayamadığım sözleri olsun söyleyeni olsun her şeyiyle rezalet şarkılar. İşte o zamanlar da bende uyuz oluyorum fakat gerçekten boş vermek en iyisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı