Tam da kişiliğinizin şekillendiği dönemlerde size böyle davranmaları çok yanlış. Aslında bir yandan siz de sizin ilerideki çocuğunuza nasıl davranılmaması gerektiğini görüyorsunuz, birinci gözden hissediyorsunuz ne olacağını... Hiç ailenize bir şey söyleyesim yok fakat keşke o çok dillendirdikleri dinlerini bir okusalar, kitaplara baksalar...
Sizinkiler kadar tabii ki olmasa da ben de lise zamanında bunun 4/1'ini yaşadım bizimkilerden. Fakat benimki daha çok oyun ve bilgisayar konusundaydı, aştık çok şükür. Şimdi yanlarında istediğimi yapıyorum seslerini çıkarmıyorlar, tabii ki saygımı ve sevgimi koruyorum, yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi sizinkiler kadar bana asla öyle davranmadılar, benim de onlara öyle davranma lüksüm yok.
Size söyleyebileceğim, verebileceğim tavsiye ise psikolojinizi en azından 1 sene daha korumanız ve iyi bir üniversite kazanıp şehir dışında yurda çıkmanız olur. Gitmeden hakkınız olan kartınızı da alırsınız. Yurt hayatı gerçekten insanlara bir şeyler kazandırıyor her anlamda, kaldı ki eviniz sizden bir şeyler götürüyor... Ama sakın ha tarikat yurduna girmeyin, ailenizi arayabilirsiniz sonra.