Ailem bilgisayar almadan büyüyorum

Durumlar aynı bende 15 yaşındayım şu an pek çalışabilecek bir yer yok o yüzden seneye 16 olmayı bekliyorum. Alacak gibi değiller 10. sınıfta hem harçlık biriktireceğim hem de çalışacagım yazın. Sende biraz daha dayan hepsi düzelir.

Ülkenin hali ortada, ekonominin durumu belli; biraz mantıklı olun. Aileniz cidden zengin değilse üniversiteyi kazanana kadar yeni PC istemeyin derim. Bir de lise/üniversite yaşlarında insanların eline iyi bir bilgisayar geçince önemli bir bölümü oyun oynamaya başlıyor ve gerçekten de bağımlı olanların sayısı az buz değil. Bağımlı olmasanız bile her gün birkaç saat oyun oynayacağınıza kendinizi geliştirmeniz geleceğiniz açısından çok daha yararlı olur. "Ben oyun oynamam zaten abi yea" deseniz de mutlaka ilginç bulup "dur şunu bir deneyeyim" diyeceğiniz ya da arkadaşlarınızın oynadığı bir oyun olacaktır. Uyuşturucu gibi bir şey, hiç bulaşmamak daha iyi.

Hocam siz konuyu okumadınız mı? Ben burda oyunların üniversite ve lise yıllarında beni nasıl etkileyeceğini sormadım, ekonomik durumumuz olsa bile almadıklarını yazdım iyi okuyun.

Bu durum derslerine yapmana engel değil. Dersleriniz için Celeron bilgisayar bile işinizi görür.
Hocam bilgisayarım daha proje ödevimi yapabilecek bir seviyede değil. Sırf ısınıp patlıyor diye ödevi yapmadım sınıfta kalacağım o zaman aklıma mı gelecek?

Hocam bilgisayarım daha proje ödevimi yapabilecek bir seviyede değil. Sırf ısınıp patlıyor diye ödevi yapmadım sınıfta kalacağım o zaman aklıma mı gelecek?
Bu nasıl bir ödev de bilgisayarı ısıtıp patlatıyor ki. Üniversite ve iş hayatı dışında bilgisayara ihtiyaç yok tüm işini telefondan, tabletten, ortalama altı kaliteli bir bilgisayardan halledebilirsin ülkedeki eğitim üst düzey teknoloji gerektirmiyor.

Daha önce bakır borulardan ve disk hatasından dolayı çok kez tamirciye verilmişti. En son ekran kartı yandı ve ufak bir düzeltmeyle çözüldü. Şu an boşta iken 65-70 dereceleri görüyor. Resim indirip slayt ve editleme programalrıyla 100 dereceyi buluyor. 101 olduğu an kapanıyor sırf bu yüzden çok kez ödevim silindi. Abartıyor gibi miyim? Keşke biraz anlaşılsaydım. 60 sayfalık bir proje ödevini telefonun 5 inc ekranından okuyarak yap bakalım ne göz kalır ne kafa...

Ailene haber vermeden yanına paranı da alarak dışarı çık internet kafeye git işini hallet seni takip edecek değiller ya.
Daha önce NET kafelerde yaşadığım sorunlar yüzünden artık gitmiyorum. Takip etmeseler bile orada tekrar bir sorun yaşasam benim için sorun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…