Ailem canlı derslere girmeme izin vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok karmaşık, öylesine derslere abandıran bir aile neden canlı derslere izin vermiyor? Test çöz falan mı diyorlar?

Hocam testlerimi çözüyorum. Pazartesi, salı, çarşamba dershaneye gidiyorum. Geçen 3-4 gün öncesine kadar çözmedim testlerimi bütün 1 haftaya ayırıyor annem test kitaplarımı oradan çözüyorum ben de geçen yetiştirmediğim için sinirlendi iyice.

Hocam testlerimi çözüyorum. Pazartesi, salı, çarşamba dershaneye gidiyorum. Geçen 3-4 gün öncesine kadar çözmedim testlerimi bütün 1 haftaya ayırıyor annem test kitaplarımı oradan çözüyorum ben de geçen yetiştirmediğim için sinirlendi iyice.

Ben bir şey diyeyim mi sana, bu tarz bir çalıştırma tarzıyla bir şey yapamazsın. Açık ve net kitabı bitiremedim diye sinirlenip derse girmeme cezası mı olur ya? Hem de sınav senesinde. Eğer hikaye değilse çok saçma gerçekten.

Bir saniye, dershanenin verdiği testleri çözmeyince kızıyorlar, ama canlı derslere sokmuyorlar. Doğru mu anladım?

@Sylveon hocam neden hikaye uydurabilirim? Beğeni kasmak için vs. bir şey olamaz kim niçin beğensin bu mesajı? Herhalde gerçek değil mi? Bir yerlerimin keyfinden yazmıyorum bunları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı