Ailem canlı derslere girmeme izin vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1608820896591.png
1608820887666.png
 
Son mesajı atıp gitme zamanı sanırım gelmiş bütün bilgilerimi vereyim ilk önce ona göre yorumunuzu yaparsınız.

10. sınıfım dershaneye gidiyorum neredeyse dershane hocaları yüzünden her gün 200 soruya yakın çözerim. Ve aileme de sürekli söylüyorum ki canlı ders vs. sözlüler ondan verilecek ve girmeyi seviyorum da derslere onu anlıyorum çünkü okulda ki hocalarımı.

3-4 güne yakın önce günlük testlerimden birisini çözmediğim için ailem ile tartışmaya girdim. Canlı derslere katılmayı sevdiğimi bildikleri için güya ceza nedeniyle giremedim derslerime olay tamamen bu bende ne yapmam gerektiğini sormuştum size.

Hocam bilgisayara falan aile yasak koyar oyun oynamaya koyar. Sizinkiler derse yasak getirmiş cidden ilginç
 
Neden izin vermiyorlar ki? Dershaneye gönderdiklerine göre seni zorla derse sokmaları gerekiyor aslında.
 
Hocam bilgisayara falan aile yasak koyar oyun oynamaya koyar. Sizinkiler derse yasak getirmiş cidden ilginç.

Bence de gayet ilginç bir olay. Hayır bak şunu eklemeyi unuttum oyun da oynamama yasak var şu an sadece 1 saat sürem de oynuyorum.
 
Burada konuyu trollük ile bağdaştıranlar olmuş. Ama maalesef bu tip ebeveynler bulunuyor. Ben de küçükken kitap okumayı çok severdim. Bir süre sonra ne zaman elimde kitap göreseler alma çabasına giriştiler maalesef. Kitap okumam yasaklandı falan.

Diyeceğim şu ki bu tip ebeveynler de bu hayatta mevcut. Yani konuyu trollüğe bağlayıp da konuyu amacından saptırmayın lütfen! Arkadaş sadece dertleşmek istemiş ve çözüm arayışına girmiş. Destek olunacağına köstek olmanın bir manası yok.

Ek olarak şunu da belirtmek istiyorum. Burada ailenin hatalı davranışlarına hakaretvari yorumlar yapanlar bulunmuş. Bu da hiçbir surette kabul edilebilir değildir. Arkadaşın ailesi hatalı davransa bile, kendi ailesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Saygılı olun lütfen!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı